Nawet nie wiem za ile sprzedaje, bo już inna czerwcowa go zaklepała. Na pewno jej się opłaci, bo kupiła zupełnie nowy. Jeśli coś się zmieni to napiszę cenę i dam znać. Wózek jej w Krakowie, ale wysyłka to żaden problem.
reklama
no właśnie jest ich bardzo mało na rynku w sensie używek i są bardzo chodliwe
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
MiMeMi
Fanka BB :)
U mnie będzie prawie 2 lata różnicy i też nie wiem jak się ogarniemy. Mamy teraz joolz day plus parasolkę cybex Callisto. Jak kupowałam ostatnio parasolkę to też rozważałam baby joggery i wpadł mi w oko ten z dodatkowym siedziskiem. Ale stwierdziliśmy z m, że nie będziemy na wyrost kupować, bo jest jednak cięższy. A zależało nam teraz na lekkiej, zwrotnej spacerówce na wakacje i zakupy.
Myślę potencjalnie o dostawce-platformie, ale zobaczymy. Te uniwersalne (la....coś tam, sorry nie pamiętam teraz), mają opcję dokupienia mini ławeczki-poddupnika, ale taki zestaw chyba ok 400 zł wychodzi, więc tani to on nie jest.
Edit:
Link do: DOSTAWKA
Nawet prawie 500 pln za zestaw platforma plus siodełko lascal...
Myślę potencjalnie o dostawce-platformie, ale zobaczymy. Te uniwersalne (la....coś tam, sorry nie pamiętam teraz), mają opcję dokupienia mini ławeczki-poddupnika, ale taki zestaw chyba ok 400 zł wychodzi, więc tani to on nie jest.
Edit:
Link do: DOSTAWKA
Nawet prawie 500 pln za zestaw platforma plus siodełko lascal...
Ostatnia edycja:
właśnie te dostawki mieli moi znajomi i mówią że to jest mega niewygodne.ciezko żeby dziecko tam siedziało cały spacer np zwłaszcza że u mnie synek śpi na spacerze bo w domu jest bunt na spanie no i te dostawki zima odpadają wiadomo ani śpiworka ani nic w tym stylu nie można tam użyć. no ale to chyba trzeba podejść indywidualnie zależy od dziecka.niektore wcześnie nie chcą już jeździć w wózkach i wtedy taki wózek podwójny to zbędny wydatek.moja znajoma taki kupiła bo ona praktycznie sama zajmuje się dwójka nie ma tak że dzieci są oddzielnie zawsze razem więc u nich to akurat działa.
mam to samo mój syn nie chce spac w domu.odmawia już popoludniowej drzemki śpi tylko raz.
katem86
Nie polecam. Raczka jest w takim dziwnym ulozeniu ze prowadzi sie bardzo przecietnie. Jedyne co fajne to kola i to ze gondola jest jednoczesnie spacerowka. Chociaz w tych faldkach spacefowki bardzo gromadzi sie brud i okruszki. Najlepiej wybrac sie do sklepu i samemu ocenic ale dla mnie porazka....Tydzień temu byliśmy z mężem oglądać wózki i chyba zdecydujemy się na mothercare xpedior.
Czy jakaś mama z UK miała ten wózek?
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Czoperka
MiMeMi, Martyna, u nas właśnie na odwrót, synek najlepiej śpi w łóżeczku, więc spacery planuję tak, żeby na nich nie zasnął. Wózka oczywiście używamy codziennie, ale głównie jako transport np na plac zabaw, gdzie on się może wybiegać i wyszaleć.
a ile ma Adaś?szczerze powiem licze na to że do porodu mój syn zacznie lepiej spacMiMeMi, Martyna, u nas właśnie na odwrót, synek najlepiej śpi w łóżeczku, więc spacery planuję tak, żeby na nich nie zasnął. Wózka oczywiście używamy codziennie, ale głównie jako transport np na plac zabaw, gdzie on się może wybiegać i wyszaleć.
reklama
Czoperka
Za tydzień kończy 15 miesięcy. Ale on ma wyjątkowo dobre spanie jak na swój wiek. Wiem że jest dużo jego rówieśników, którzy też albo śpią tylko na spacerach, albo trzeba ich nosić i usypiać. W takiej sytuacji też pewnie decydowałabym się na wózek podwójny. Może się poprawi, oby
Podziel się: