reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki styczniowych maluchów

baby jogger city select chyba jakoś tak. no właśnie ja też ciągle myślę nad tym wózkiem. znajoma rodzi w listopadzie i mówi że poczeka do porodu jak sobie będzie radzić u niej różnica 1.5roku bedzie

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hmm no ja jeszcze poczekam, ale jeśli będę widzieć koło listopada - grudnia, że Adaś wciąż jest mocno wózkowy to zacznę poszukiwania :)

@Czoperka @MartynaM ja ostatnio szukałam info o phil & teds jako podwójny.
Tylko u mnie będzie prawie dwa lata i też przedwcześnie nie chcę wydawać kasy na wózek. I nie wiem czy Adaś nie będzie za duży do dodatkowego siedziska.

Dziewczyny, czy któraś z Was miała do czynienia z wózkami baby jogger ale rownież z gondola? Spodobał mi sie ostatnio baby jogger city premier, ale jeszcze nie wiedziałam go na żywo .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Czoperka @MartynaM ja ostatnio szukałam info o phil & teds jako podwójny.
Tylko u mnie będzie prawie dwa lata i też przedwcześnie nie chcę wydawać kasy na wózek. I nie wiem czy Adaś nie będzie za duży do dodatkowego siedziska.
mi nie bardzo pasuje ten wózek że względu na to że jedno z dzieci ma sporo ograniczone widzenie siedząc na dole.
@Czoperka myślę że właśnie minusem wózków podwójnych chyba wszystkich jest dość mała gondola no bo jednak miejsce na wielką gondole raczej brak

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry