faktycznie złote dziecko ja mam nadzieję że drugi syn też tak będzie spal
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moi znajomi chwalili przynajmniej przez pierwsze pół roku bo tyle użytkowali jak mi polecali.dla mnie jednak za mała gondola ale jest bardzo ładny tyle że mnie cena jednak odstrasza.Ja jednak zostaje przy tym co marzylo mi sie kupic, moja mama sie tez zakochala w tym wozku, czas pokaze jaki praktyczny jest; trzeba sie przekonac na wlasnej skorze. Wiec wybor pada na Quinny Moodd napewno na bialej ramie
Dzięki za info, właśnie nie wiedziałam czy taki kształt się sprawdza. Tylko ja bardziej myślałam o starszym modelu Quinny buzz. Patrzyłam na opisy i tam była podana waga 11 kg, ale pewnie jakieś przekłamanie. Na pewno wybiorę się za jakiś czas do sklepu i obejrzę na żywo.to spacerówka z kubelkowym siedzeniem. W wózku po moim starszaku mam i jak dla mnie jest jak najbardziej ok. Dziecko mi równo siedzi a nie krzywi kręgosłup na lewo bądź prawo. Możesz znaleźć też mój komentarz wcześniej. Czy jest lekki to bym dyskutowała - 15 kg w wersji ze spacerówką. .