no jest fajny i lekki, w ogole wozki camarelo dobre opinie majaSirion jest piękny. Ja na żywo widziałam Carmele i też jest super. Wczoraj testowalam Mutsy sport i uważam ze to strata pieniędzy. Jakość świetną ale dziecko odczuwa w nim każdy wstrzas.
reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
Ja sie chyba przekonałam do Camarelo Carera [emoji846]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sliczny no nie?Ja sie chyba przekonałam do Camarelo Carera [emoji846]
LisiaMama
no wozki camarelo sa strasznie lekkie i do mnie to tez przemawia
Szczerze to nie porównywalna wagi tej firmy do innych. W camarelo podoba mi się że w spacerowe dziecko jest wysoko. Niektóre wózki siedzisko maja umiejscowione bardzo nisko a nie chcę aby dziecko miało głowę na wysokości rury wydechowej samochodu.
tez na to patrzylam, juz sie swojego wozeczka nie moge doczekacSzczerze to nie porównywalna wagi tej firmy do innych. W camarelo podoba mi się że w spacerowe dziecko jest wysoko. Niektóre wózki siedzisko maja umiejscowione bardzo nisko a nie chcę aby dziecko miało głowę na wysokości rury wydechowej samochodu.
LisiaMama
Spotkałam dzis znajoma z wózkiem Camarelo i szczerze mówiąc troche mnie zniechęciła, mówi, ze wcale nie jest taki lekki, bo wagę podają bez kół i na pewno nie wazy 9kg, zastanawiam sie jeszcze nad Bebetto Torino, bo ma naprawdę dobre opinie
9 kg ma stelaz!!! pisze to wszedzie na opisie wozka do tego trzeba doliczyc wage gondolki lub spacerowki, mysmy chcieli bebetto torino, ale ramy w nich pekaja i zrezygnowalismySpotkałam dzis znajoma z wózkiem Camarelo i szczerze mówiąc troche mnie zniechęciła, mówi, ze wcale nie jest taki lekki, bo wagę podają bez kół i na pewno nie wazy 9kg, zastanawiam sie jeszcze nad Bebetto Torino, bo ma naprawdę dobre opinie
reklama
LisiaMama
9 kg ma stelaz!!! pisze to wszedzie na opisie wozka do tego trzeba doliczyc wage gondolki lub spacerowki, mysmy chcieli bebetto torino, ale ramy w nich pekaja i zrezygnowalismy
Na stronie producenta jest poniższa informacja:
Parametry:
długość wewnętrzna gondoli – 85 cm;
waga gondoli - 4,1 kg;
waga konstrukcji – 4,9 kg;
waga spacerówki - 4,3 kg;
Czyli stelaż 4,9 + gondola 4,1 = 9 kg [emoji6]
Podziel się: