reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

9 kg ma stelaz!!! pisze to wszedzie na opisie wozka :) do tego trzeba doliczyc wage gondolki lub spacerowki, mysmy chcieli bebetto torino, ale ramy w nich pekaja i zrezygnowalismy

O dobrze wiedzieć o tych ramach! Pojadę do jakiegoś sklepu i sobie pojeżdżę jednym i drugim to zobaczę co wygodniej sie prowadzi hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ja jezdzilam wózkiem Camarelo z 2015 z dzieckiem w środku! Po terenie nierównym, trawie pagórkach itp. W tym roku testowalam ten sam wózek z 1,5rocznym dzieckiem w środku ( teren dokładnie ten sam) i nadal jestem zachwycona. Każdy wózek musi trochę ważyć bo przecież gdyby był lekki to przy silniejszym wietrze - wywrocilby się. Poza tym to albo zależy nam na komforcie jazdy maleństwa albo na swoim własnym i wtedy można kupić wózek z piankowymi kołami który jest na bank lżejszy.

Ostatnia edycja:
Oj komfort musi byc dla obu stron, juz nie róbmy z siebie męczennic [emoji6] te piankowe sa typowo miejskie, a na dmuchanych kołach rzeczywiście podobno dobrze w terenie sie sprawdzają wiec zależy co bedziemy robic i w jakim otoczeniu mieszkamy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Winignam a czy to nie spam? Nigdzie nie piszesz tylko tu i o tym wózku. To twoja praca
Nom. Ciekawe że pracodawcy myślą że ich klienci się nie kapną czy co?

Ja sama wiem jak to działa bo testowałam laktator firmy Lovi i miałam do napisania z 20 recenzji na forach żeby go móc zatrzymać. Recenzje napisałam szczere i jak mi coś nie pasowało to pisałam ale faktem jest że forumowiczki od razu się kapowały

cb7wugpju04jz4q8.png

Niestety nie płacą mi za reklamę. Forum ma to siebie że każdy sam wybiera temat na który chce pisać. Wózek jest tematem który teraz najbardziej mnie dotyczy bo jakiś wybrać muszę.

Nom. Ciekawe że pracodawcy myślą że ich klienci się nie kapną czy co?

Ja sama wiem jak to działa bo testowałam laktator firmy Lovi i miałam do napisania z 20 recenzji na forach żeby go móc zatrzymać. Recenzje napisałam szczere i jak mi coś nie pasowało to pisałam ale faktem jest że forumowiczki od razu się kapowały

cb7wugpju04jz4q8.png
Elfit skoro testowalas laktator to jakie masz Szczere opinie na jego temat?

reklama
Spełnia swoją funkcję. Ma regulację siły ssania więc nie boli jak ściąga mleko. Ma opcję ręcznego więc można np w podróży czy w pracy. Pasuje do butelek Lovi. I ładnie opakowany w kuferek.

Ale ma jedną wadę : jest głośny a nie ma regulacji głośności. To może wkurzać podczas użytkowania.

Wkleję wam potem zdjęcia jakbyście chciały :)

cb7wugpju04jz4q8.png

Do góry