reklama
elifit
Moderatorka
Mamy temat wyprawkowy od gadania na różne tkaie tematy
K
Krasnal77
Gość
No i u mnie temat wózka chyba rozstrzygnięty rodzice W. Postanowili zakupić nam emmaljunge edge duo combi
Zgadzam się na to zatem
Zgadzam się na to zatem
Tez nad nim mysle! Nawet kolorystyka mi pasuje a z tym u mnie ciezkie [emoji23]no i wiedzialam, ze mi sie odmieni...zakochalam sie w innym wozku, barletta sie zwie, firmy adamex
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
no jest sliczny i sie naprawde wahamTez nad nim mysle! Nawet kolorystyka mi pasuje a z tym u mnie ciezkie [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
LisiaMama
Fanka BB :)
no jest sliczny i sie naprawde waham
Tylko ciężki [emoji12] u mnie jak mantra temat wagi ciegle powraca [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Oo to drugie grudniowe dziecko w Emmie będzie jeździćNo i u mnie temat wózka chyba rozstrzygnięty rodzice W. Postanowili zakupić nam emmaljunge edge duo combi
Zgadzam się na to zatem
ale ja na pierwsze pietro powinnam dac radeTylko ciężki [emoji12] u mnie jak mantra temat wagi ciegle powraca [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
anio0
Fanka BB :)
Pytanie do doświadczonych w wózkowych bojach mam - zauważyliśmy z M., że gondolki różnią się zapięciami wierzchnich ich części (okryć). Wiele wózków ma je nakładane na gondolkę i przypinane na kilka guzików lub rzepów. I tutaj nasuwają się nasze wątpliwości - czy do dzieciątka nie dojdą żadne podmuchy wiatru, krople deszczu i inne takie? Czy rzeczywiście jest to dostatecznie przytwierdzone i nie ma możliwości, by przy pierwszym mocniejszym podmuchu powstały jakieś zagięcia? Nas to trochę raziło podczas oglądania wózków i przyznam szczerze, że zaczęliśmy mieć wątpliwości co do zachowania ciepła w gondolce zimą. Zwłaszcza, że niektóre modele mają to okrycie wsuwane w gondolkę, inne nakładane na nią... przez to też chcemy wybrać Anex Sport, który to ma wszelkie okrycia przytwierdzane do wózka za pomocą zamka Czy jednak rzeczywiście dobrze rozumujemy i takie "dziury" pomiędzy guziczkami czy rzepami mogą przepuszczać zimne powietrze do maluszka?
Podziel się: