reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

Kurcze są takie grupy transportowe (np na fb) chyba, można zapytać czy ktoś podróżuje na tej trasie ? Zapytam mojego M gdzie można się z takim czymś ogłosić, no bo jednak kawał drogi...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Akurat ta mama chce mi go oddać za darmo. 3w1. Kupiła dla swoich bluzniaczek. Ma w sumie 6 dzieci. Wózek ma 1,5 roku. Ostatnie blizniniaki. Jest tylko jeden problem. Dziewczyna jest ze Szczecina ja z Warszawy.
jak za darmo to oplaca sie kurierem wyslac. bedzie to koszt ok. 150 zl

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

jak za darmo to oplaca sie kurierem wyslac. bedzie to koszt ok. 150 zl

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Dokładnie. A ty jej w ramach wdzięczności wyślij jej jakiś prezent. Choćby kwiaty pocztą kwiatową. Fajna mama :)

cb7wugpju04jz4q8.png

tez tak chciałam zrobić ale ona nie wie jak go spakować? Mówi, że szybciej sama mi przywiezie jak będzie u rodziny w Warszawie. A i tak coś jej wyślę pocztą jak dojdzie do skutku.

Na fb jest grupa rodzin wielodzietnych. Nawet nie wiecie jak tam dziewczyny się wspierają. Pomagają sobie bezinteresownie. W szoku jestem. A do grupy przyjmują tylko jak potwierdzą ze ktoś ma dzieci. Czesto piszą ze nie przyjęły tego lub tej bo na profilu nie ma dzieci lub coś ich w profilu niepokoi. I czesto sa to dziennikarze lub ktoś inny kto chce wykorzystać grupę.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

pomozcie!!! ktory?
szary to bebetto torino a czarny to camarelo sirion...mam dylemat

Załączniki

• torino1.jpg
    torino1.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 126
  • 800x600_prod_photo_14206.jpg
    800x600_prod_photo_14206.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 122
Byłabym ostrożna do bebbetto w zeszłym roku dwojce znajomych pękła rama !!! Podobno wadliwe serię od 2015 roku się zdarzają.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry