reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki - przegląd dotychczas używanych przez Grudniowe Mamy

Kurcze są takie grupy transportowe (np na fb) chyba, można zapytać czy ktoś podróżuje na tej trasie ? Zapytam mojego M gdzie można się z takim czymś ogłosić, no bo jednak kawał drogi...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Akurat ta mama chce mi go oddać za darmo. 3w1. Kupiła dla swoich bluzniaczek. Ma w sumie 6 dzieci. Wózek ma 1,5 roku. Ostatnie blizniniaki. Jest tylko jeden problem. Dziewczyna jest ze Szczecina ja z Warszawy.
jak za darmo to oplaca sie kurierem wyslac. bedzie to koszt ok. 150 zl

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

jak za darmo to oplaca sie kurierem wyslac. bedzie to koszt ok. 150 zl

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Dokładnie. A ty jej w ramach wdzięczności wyślij jej jakiś prezent. Choćby kwiaty pocztą kwiatową. Fajna mama :)

cb7wugpju04jz4q8.png

tez tak chciałam zrobić ale ona nie wie jak go spakować? Mówi, że szybciej sama mi przywiezie jak będzie u rodziny w Warszawie. A i tak coś jej wyślę pocztą jak dojdzie do skutku.

Na fb jest grupa rodzin wielodzietnych. Nawet nie wiecie jak tam dziewczyny się wspierają. Pomagają sobie bezinteresownie. W szoku jestem. A do grupy przyjmują tylko jak potwierdzą ze ktoś ma dzieci. Czesto piszą ze nie przyjęły tego lub tej bo na profilu nie ma dzieci lub coś ich w profilu niepokoi. I czesto sa to dziennikarze lub ktoś inny kto chce wykorzystać grupę.

Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom

pomozcie!!! ktory?
szary to bebetto torino a czarny to camarelo sirion...mam dylemat

Załączniki

• torino1.jpg
    torino1.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 117
  • 800x600_prod_photo_14206.jpg
    800x600_prod_photo_14206.jpg
    78,3 KB · Wyświetleń: 115
Byłabym ostrożna do bebbetto w zeszłym roku dwojce znajomych pękła rama !!! Podobno wadliwe serię od 2015 roku się zdarzają.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry