Lusia1979
Początkująca w BB
A ja w końcu też zdecydowałam się na Roana Maritę, tylko sztruksową beżową Mam nadzieję, że mi nie wypłowieje i nic się z nią nie stanie Bo bym się chyba zapłakała po takich trudach wybierania wózka gdzie już najpierw prawie ox-forda kupiłam, potem w volancie sie zauroczyłam i do ostatniej chwili sie wahałam...więc mam nadzieję, że nie będę żałowac
A co do kupna wózka to nie wyobrażam sobie żeby rodzice albo teściowie sami wybierali, bo mamy bardzo różne gusta. A to sprzet, który troche trzeba poużywac, więc powinien się podobac świeżo upieczonym rodzicom Zgadzam się z Baską jak chcą pomóc niech powiedzą Wam do jakiej kwoty możecie sobie wybrac i zapłacą za wybrany przez Was model.
A co do kupna wózka to nie wyobrażam sobie żeby rodzice albo teściowie sami wybierali, bo mamy bardzo różne gusta. A to sprzet, który troche trzeba poużywac, więc powinien się podobac świeżo upieczonym rodzicom Zgadzam się z Baską jak chcą pomóc niech powiedzą Wam do jakiej kwoty możecie sobie wybrac i zapłacą za wybrany przez Was model.