reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Renee wcale nie uważam żebys była niewdzięczna ;D moi rodzice mają dać nam pieniążki na wózek,ale określoną kwotę czyli 1000zł i jaki wózek kupimy ich nie interesuje ;) i zmieściliśmy się w tej kwocie ;D tylko sami musimy zaplacic za fotelik.

reklama
DZIEKI MIJA, tylko u mnie nie ma takiego sklepu jak Selgros, jestem z Bydgoszczy, moze w jakiejś hurtowni jak mówisz??!! Chciala bym go mieć skoro jest taki tani i dobry jak pisza :)

Renee, to w końcu Ty będziesz głównie tym wózkiem jeździła, więc on musi Ci pasować, być wygodny dla siebie. A ponadto gusty też się ma różne. Ja bym nie chciała np., żeby mi teściowa wózek wybierała :) Ale ja już tak mam :)

Renee dziwne to wydaje mi się zachowanie twoich teściów że sami chca wózek wam kupić :p ja bym teściowej powiedziała że dziękuje i jesteśmy wdzięczni za pomoc, ale ja chcę sama czy np z mężem wybrać wózek. A gdyby coś się zaczęli pluć to bym im podziękowała i wolała nazbierac sama i kupić taki na jaki mnie stać albo taki który mi sie podoba ;) U mnie taka syt. w zyciu by nie przeszła. Zresztą nie tylko u mnie ale u męża też. Na szczęście mąż zazwyczaj jest po mojej stronie

No dlatego właśnie ta sytuacja też mi się nie podoba :( :mad: Niby teściówka podpytywała jakie ma mieć kółka czy dmuchane czy piankowe, czy duże czy małe i takie tam pierdoły, no ale to się tak nie da wytłumaczyć, zresztą mogę mówić tak a wejdę do sklepu i spodoba mi się całkiem inny, bo to różnie bywa, zwłaszcza ze mną osobą bardzo wybredną. A do Wrocławia z nimi po wózek nie mam zamiaru jechać, jeszcze mnie nie pogięło, tu na miejscu też są fajne wózki i duży wybór.Też nie znoszę jak mi się cokolwiek narzuca. :mad:Muszę chyba delikatnie ale stanowczo dać im do zrozumienia że wózek kupowany beze mnie nie wchodzi w grę!!! ;)

Faktycznie dziwne takie "zaoczne" kupowanie.
Dla mnie (a właściwie dla Malucha) wózek też kupili moi rodzice, ale mieli dokładnie powiedziane, który model. Tylko w sprawie kolorku moja Mama nerwowo dzwoniła ze sklepu, bo wybranego przeze mnie nigdzie nie było, a wózki w międzyczasie przestali produkować.
Taki sobie model "nieaktualny" wybrałam :) Teraz jest nowy i mz duuuuużo gorszy. I tańszy zresztą.

Mycha - gratuluję tego wymarzonego wózka Volanta :)

Renee - ja na twoim miejscu bym podpytała ich albo popros męża niech spyta wprost swoich rodziców czy czasem nie chcą kupić wnukowi wózka. Lepiej zapytać wprost aniżeli mieliby taką niespodziankę zrobić a wózek miałby ci sie nie podobać. Moi rodzice kazali nam wybrać jakiś sobie wózek a potem im powiedzieć czy mamy już jakiś na oku i dali nam pieniążki . To najlepsze rozwiązanie moim zdaniem.

Dokładnie! Uszczęśliwianie na siłę to okropność!

A ja dziś kupiłam takie podkłady do łóżek jednorazowe. Pomyślałam, że super się sprawdzą przy przewijaniu jako mata w szpitalu a potem jak będziemy gdzieś szli - zawsze to lepiej na czymś znanym przewijać niż kłąść nie wiadomo na czym.

reklama
Do góry