reklama
a z tą Ikeą to jest niezły numer. tam wszystko jest nie wymiarowe. Jak już pisałam my tam kupiliśmy komodo-przewijak i ciężko było dobrać łóżeczko w tym samym kolorze, ale te łóżeczka ikeowe nie mają wymiarów 120x60 tylko 117x57 (czy jakoś tak) czyli różnica nie wielka ale materacyk i reszta musi już być z tamtąd. W koncu kupiliśmy łóżeczko w kolorze buk, jest troche inne ale co tam... przynajmniej wymiarowe i mogliśmy kupic do niego dobry materacyk
Mija nie wiedziałam, że w biedronce w ogóle można kupić takie rzeczy jak fotelik ;D.My też drogiego nie kupowaliśmy, zapłacilśmy 139 zł, to raczej mało ale w tym pierwszym foteliku mała będzie jechać może kilka razy ( do lekarza czy na jakieś szczepienie, bo jeździć daleko nigdzie z nią nie zamierzamy ), więc szkoda nam było wydawać więcej kasy, wolimy zainwestować więcej w ten następny, który już trochę dłużej jej posłuży.Niby te pierwsze foteliki są do 13 kg, ale jak dzieci trochę podrosną i potrafią już normalnie siedzieć, to nie są zachwycone siedzeniem, a właściwie półleżeniem w nich. ;D
Od dziś jest jakaś promocja na nie.Ja też za dużo nie będę w aucie wozic,bo częściej pewnie wyjdę na spacer wózkiem więc też nie chciałam nic drogiego.Kolor może nie jest najładniejszy(żółty taki rzucający się w oczy) ale na początek.Niewiem tylko czy niejest za sztywny w srodku.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A tak wyglada zakupiona przeze mnie dzis poscielka dla Mojej Ukochanej Zuzanki. Mam w sumie tylko podusie i kolderke z tego,bo z pieniazkami krucho,ale i tak mi sie bardzo podoba.
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Agutka ZG - piękna pościel, podoba mi się wlasnie taka. Ja mam z tego rożek ale w kolorze jasnej zieleni A pościel mam inną ale muszę kupić jeszcze jeden komplet i kupię chyba z frotty taką cieplejszą bo będą chlodne dni niedługo a w domu różnie.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Basiu,dziekuje. Ja kupilam ta,bo mysle,ze bedzie mi najbardziej pasowac do lozeczka.
reklama
Podziel się: