reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Narazie nie zakładałam jej na kołderkę więc nawet nie wiem ile byłaby za duża.Założyłam tą którą uszyłam,to ta na zdjęciu jest ładniejsza od tamtej ;)

reklama
a z tą Ikeą to jest niezły numer. tam wszystko jest nie wymiarowe. Jak już pisałam my tam kupiliśmy komodo-przewijak i ciężko było dobrać łóżeczko w tym samym kolorze, ale te łóżeczka ikeowe nie mają wymiarów 120x60 tylko 117x57 (czy jakoś tak) czyli różnica nie wielka ale materacyk i reszta musi już być z tamtąd. W koncu kupiliśmy łóżeczko w kolorze buk, jest troche inne ale co tam... przynajmniej wymiarowe :) i mogliśmy kupic do niego dobry materacyk :)

Robią tak rzeby wszystko kupic u nich a nie konkurencji.
Mój tato kupił dziś fotelik do auta dla wnuczki w Biedronce.Widziałyście go może.Cena chyba 90 zł.Ciekawa jestem jak ocenicie czy jest dobry czy załowac kupna?

Mija nie wiedziałam, że w biedronce w ogóle można kupić takie rzeczy jak fotelik :o ;D.My też drogiego nie kupowaliśmy, zapłacilśmy 139 zł, to raczej mało ale w tym pierwszym foteliku mała będzie jechać może kilka razy ( do lekarza czy na jakieś szczepienie, bo jeździć daleko nigdzie z nią nie zamierzamy ), więc szkoda nam było wydawać więcej kasy, wolimy zainwestować więcej w ten następny, który już trochę dłużej jej posłuży.Niby te pierwsze foteliki są do 13 kg, ale jak dzieci trochę podrosną i potrafią już normalnie siedzieć, to nie są zachwycone siedzeniem, a właściwie półleżeniem w nich. ;) ;D

Od dziś jest jakaś promocja na nie.Ja też za dużo nie będę w aucie wozic,bo częściej pewnie wyjdę na spacer wózkiem więc też nie chciałam nic drogiego.Kolor może nie jest najładniejszy(żółty taki rzucający się w oczy) ale na początek.Niewiem tylko czy niejest za sztywny w srodku.

A tak wyglada zakupiona przeze mnie dzis poscielka dla Mojej Ukochanej Zuzanki. :) Mam w sumie tylko podusie i kolderke z tego,bo z pieniazkami krucho,ale i tak mi sie bardzo podoba. :)

16413526dkc2.jpg

Agutka ZG - piękna pościel, podoba mi się wlasnie taka. Ja mam z tego rożek ale w kolorze jasnej zieleni :) A pościel mam inną ale muszę kupić jeszcze jeden komplet i kupię chyba z frotty taką cieplejszą bo będą chlodne dni niedługo a w domu różnie.

Agutko spodziewałam się pościeli w kubusia puchatka :p a tutaj żyrafa ;) .Ale misie też są jeśli dobrze widzę. Śliczna pościel.

reklama
Agutko pościel piękna!!!Czy to jest flanelka??? Ja z kolei spodziewałam się pościeli w kolorze.........RÓŻOWYM oczywiście! ;D :D ;)

Do góry