reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
mija79 pisze:Ja dziś znowu jadę po pieluchy.W sklepie koło domu pampersy kosztują 54zł,a ja kupiłam12 zł taniej.Tylko mąż mnie pyta a jak dziecko będzi miało na nie uczulenie to co zrobisz? Prawdę mówiąc nie słyszałam jeszcze o uczuleniu na pampersy, na inne tak ,ale na te nie.Czy któraś z was coś może słyszała?
A jakie kupjesz te pampersy?? U mnie new born 1 są po 22,60zł - w paczkach po 44 szt. - to te na pierwsze 5 tygodni, a new born 2 - 78szt. - 36,70zl
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
to new born są 1 i 2?...no to faktycznie ja strasznie zorientowana jestem zamotana mamuśka ;D
kanga_aga
Fanka BB :)
ja kupiłam new borny 2 - są od 3 kilo więc maluszki spokojnie będą mogły w nich przebywać zresztą ponieważ moja siostra teraz ma miesiecznego synka w domu to mogłam porównać z tymi jedynkami - naprawdę niczym się nie różnią oprócz.. ceny ja kupiłam w jumbo packu dwójki ( jedynek nie ma) za 98 sztuk zapłaciłam 42 zł w promocji.. naprawdę warto rozejrzeć sie za sklepem gdzie te paczki Jumbo są bo to się baaardzo opłaca.
reklama
kanga_aga
Fanka BB :)
98 npieluch starczy ci na... dwa tygdonie.. jak dobrze pójdzie pieluchę na początku zmienia sie co 3 godziny albo i częściej
wiec policz sobie ile ci pieluch zejdzie na dzień minimum 8.. a jeszcze może się zdażyć jak u mojej siostry... jej mały podczas karmienia robi dwie, trzy kupy i jak już zrobi to dalej jeść nie chce dopóki go nie przewinie.. jej jumbo paczka na tydzień ledwo starczyła.. ot zapasy potrzebne.. jednak ja na 1 jumbopaczce na razie poprzestanę, a potem do rossmana męża wyślę po bordowe pieluchy.. są naprawde OK.. no i mam nadzieję, ze mi ta jedna paczka na dwa tygodnie wystarczy
wiec policz sobie ile ci pieluch zejdzie na dzień minimum 8.. a jeszcze może się zdażyć jak u mojej siostry... jej mały podczas karmienia robi dwie, trzy kupy i jak już zrobi to dalej jeść nie chce dopóki go nie przewinie.. jej jumbo paczka na tydzień ledwo starczyła.. ot zapasy potrzebne.. jednak ja na 1 jumbopaczce na razie poprzestanę, a potem do rossmana męża wyślę po bordowe pieluchy.. są naprawde OK.. no i mam nadzieję, ze mi ta jedna paczka na dwa tygodnie wystarczy
Podziel się: