reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Gufi,ja malowalam lozeczko sama. :) No i z tego,co mi powiedziano,to lakier i farba olejne nie sa najlepszym pomyslem i polecono mi farbe akrylowa. Nie smierdzi,szybko schnie,no i nie szkodzi Dzidzi. :)

reklama
MjU dlatego na allegro najlepiej kupić jak najwięcej rzeczy u jednego sprzedawcy, bo wtedy jest tylko jeden koszt za wysyłkę ;)

Ja kupiłam dziś podpaski bella po porodzie.Jednak po fakcie dowiedziałam się od koleżanki że są niezadobre,gdyż zbijają się.U mnie w szpitalu po porodzie chodzi się bez majtek z samą podpaską.Ludzie jak to się trzyma.Zamówiłam sobie jednak majtki jednorazowe.Chociaż w domu w nich pochodzę.

Mija,trzeba chodzic z mocno scisnietymi nogami,hihi. :D U nas w szpitalu tez karza chodzic bez majtek,ale polozna nam wczoraj powiedziala,ze jesli ktos jednak nie wyobraza sobie paradowania bez bielizny,to owszem moze sie zapoatrzyc w gacie,ale wlasnie te poporodowe,bo nie przyciskaja wkladki do krocza no i sa przewiewne. Wiec mysle,ze u Ciebie tez tak jest. ;)

Wiesz co,to jest tak,ze oni tylko Cie sprawdzaja na obchodzie. Wiec wtedy musialabys miec sciagniete (w sumie i tak bedziesz w tym czasie lezala,wiec chyba problemu z wkladka nie bedzie :) ),zeby uniknac jakichs nieprzyjemnosci,a pozniej mozesz spowrotem zalozyc. ;)

Będę próbowała ukrywac je przed lekarzami,ale niewiem czy się uda,bo koszule które dają w szpitalu są bardzo skąpe. :p

Hehehe,tez to zauwazylam. :D U nas w sumie mozna wziasc swoja koszule,ale ja sie tak zastanawiam,bo jak mam kupic i pozniej upackac tym wszystkim,co bedzie ze mnie po porodzie wylatywalo,to wole jednak te szpitalne,chyba... Ale gatki to bede ubierac te jednorazowe,bo znajac moje szczescie,jak bede szla do kibelka z sama wkladka,to ja po drodze gdzies zgubie. ;D :p

Ja tam wolę chodzić w swojej koszuli i ja upaprać niz paradować po oddziale w przykrótkiej koszuli szpitalnej i z tyłkiem na wierzchu!!! ;) ;D I w majtkach będę chodzić bo nie wyobrażam sobie ściskać udami podpaski, gdy i tak pewnie będę ledwo co łazić!

reklama
Sluchajcie - z tymi majtkami to jest w sumie tak, ze polozne mowia, zeby sciagac na obchod, ale przeciez nikt nam sila majtek nie zerwie :) moja kumpela uparla sie, ze nie zdjemie i lekarz jej zwrocil uwage, a ona na to - to moze pan doktor tez zdejmie ;D no i dal jej spokoj.

Do góry