reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Mijuś Twoje góry najpiękniejsze;-) chyba te pierwsze bardziej mi się podobały,i wiesz...odważna jesteś;-)ja swoich bazgrołów nikomu bym nie pokazała:-D

reklama
Agutko ten rowerek jest sliczniutki :-) Mnie tez sie taki podobal ale Oliwka dostala rowerek od tesciow na roczek i niestety nie mialam prawa glosu :-(Ale tez baaardzo nam sie podoba :tak::-)

Megi te kozaczki sa bosssskie!!! Gdzie je kupilas i za ile? Prosze napisz bo bbbardzo mi sie spodobaly a musze jakies kupic Oliwci :tak:

Megi te kozaczki sa bosssskie!!! Gdzie je kupilas i za ile? Prosze napisz bo bbbardzo mi sie spodobaly a musze jakies kupic Oliwci :tak:

Luczynko kozaczki kupiłam w CCC i kosztowały tylko 59,99. W CCC jest sporo frajnych kozaczków były jeszcze ładniejsze ale te nasze felerne grube łydeczki nie pozwoliły na inne szaleństwa. Ale te też są fajnutkie i bardzoi ciepłe w środku - mają tego różowego "misia".

Megi dziekuje za odpowiedz :-) Napewno zajrze do CCC:tak: Ja tez mam problemy z lydkami :zawstydzona/y::-:)-( Ale to tylko moja wina :wściekła/y:Na szczescie moje dziecko poki co nie ma takiego problemu ;-)

Edi czemu się wstydić.;-)Jestem wśród swoich.I mam nadziejęże na ścianie wyjdzie to lepiej.:tak:Innaczej maluje się myszką,a innaczej własną ręką.

Nika no to faktycznie niezla roznica :szok: a wklej prosze fotke tego Waszego kombinezonu!

Mija obrazy sliczne, takie nietypowe :-) Ale tez uwazam ze ten Twoj pierwszy obrazek jest ladniejszy :tak::-)

Wczoraj Moja Coreczka,z okazji swojego Swieta,dostala od swojej Kochanej Mamusi <hahaha> :-p :-D taki oto telefonik. :-)
Super zabawa! :-D :tak: :-D Jak sie Jej spodobal,masakra! :-D Caly czas sie nim bawi. :-D :tak: I baaaardzo mnie to cieszy. :tak: :-D

EDUKACYJNY telefon MÓWIĄCY po polsku HIT!!! (254160602) - Aukcje internetowe Allegro

A tak poza tym,to w Auchanie jest promocja Pampersow - 42,94zl. :szok: :tak: :-D Kurde 8zl tansze niz w Carrefourze! :szok:

No i w Auchanie sa tez kombinezony,ale w oczy rzucily mi sie jedynie jednoczesciowe. ;-) W sumie nie ogladalam ich zbytnio,bo juz mamy taki ciuszek,ale,jesli ktoras by zainteresowalo to tam mozna je dostac. :-) Sa cieplutkie - rozowe i niebieskie. :-) Tylko ceny nie znam,bo nigdzie jej nie bylo. :no: ;-)

Fajna zabawka.Pati na razie wymysliła sobie że jej zabawką będzie telewizor i pstrykanie guzikami na nim.Jak jej nie pozwalam i zakrywam ręką płacz straszny.

Agutko swietny ten telefonik :-)

A co do tej promocji w Auchan to my kupilismy tam PAMPERSY Jumbo PAck wlasnie za 42,94 ale UWAGA! do tego byla jeszcze GRATIS paczka chusteczke PAMPERS :szok::tak::-):szok::szok::-) A one kosztuja przeciez okolo 9 zl.

reklama
Do góry