reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Mijuś Twoje góry najpiękniejsze;-) chyba te pierwsze bardziej mi się podobały,i wiesz...odważna jesteś;-)ja swoich bazgrołów nikomu bym nie pokazała:-D

reklama
Agutko ten rowerek jest sliczniutki :-) Mnie tez sie taki podobal ale Oliwka dostala rowerek od tesciow na roczek i niestety nie mialam prawa glosu :-(Ale tez baaardzo nam sie podoba :tak::-)

Megi te kozaczki sa bosssskie!!! Gdzie je kupilas i za ile? Prosze napisz bo bbbardzo mi sie spodobaly a musze jakies kupic Oliwci :tak:

Megi te kozaczki sa bosssskie!!! Gdzie je kupilas i za ile? Prosze napisz bo bbbardzo mi sie spodobaly a musze jakies kupic Oliwci :tak:

Luczynko kozaczki kupiłam w CCC i kosztowały tylko 59,99. W CCC jest sporo frajnych kozaczków były jeszcze ładniejsze ale te nasze felerne grube łydeczki nie pozwoliły na inne szaleństwa. Ale te też są fajnutkie i bardzoi ciepłe w środku - mają tego różowego "misia".

Megi dziekuje za odpowiedz :-) Napewno zajrze do CCC:tak: Ja tez mam problemy z lydkami :zawstydzona/y::-:)-( Ale to tylko moja wina :wściekła/y:Na szczescie moje dziecko poki co nie ma takiego problemu ;-)

Edi czemu się wstydić.;-)Jestem wśród swoich.I mam nadziejęże na ścianie wyjdzie to lepiej.:tak:Innaczej maluje się myszką,a innaczej własną ręką.

Nika no to faktycznie niezla roznica :szok: a wklej prosze fotke tego Waszego kombinezonu!

Mija obrazy sliczne, takie nietypowe :-) Ale tez uwazam ze ten Twoj pierwszy obrazek jest ladniejszy :tak::-)

Wczoraj Moja Coreczka,z okazji swojego Swieta,dostala od swojej Kochanej Mamusi <hahaha> :-p :-D taki oto telefonik. :-)
Super zabawa! :-D :tak: :-D Jak sie Jej spodobal,masakra! :-D Caly czas sie nim bawi. :-D :tak: I baaaardzo mnie to cieszy. :tak: :-D

EDUKACYJNY telefon MÓWIĄCY po polsku HIT!!! (254160602) - Aukcje internetowe Allegro

A tak poza tym,to w Auchanie jest promocja Pampersow - 42,94zl. :szok: :tak: :-D Kurde 8zl tansze niz w Carrefourze! :szok:

No i w Auchanie sa tez kombinezony,ale w oczy rzucily mi sie jedynie jednoczesciowe. ;-) W sumie nie ogladalam ich zbytnio,bo juz mamy taki ciuszek,ale,jesli ktoras by zainteresowalo to tam mozna je dostac. :-) Sa cieplutkie - rozowe i niebieskie. :-) Tylko ceny nie znam,bo nigdzie jej nie bylo. :no: ;-)

Fajna zabawka.Pati na razie wymysliła sobie że jej zabawką będzie telewizor i pstrykanie guzikami na nim.Jak jej nie pozwalam i zakrywam ręką płacz straszny.

Agutko swietny ten telefonik :-)

A co do tej promocji w Auchan to my kupilismy tam PAMPERSY Jumbo PAck wlasnie za 42,94 ale UWAGA! do tego byla jeszcze GRATIS paczka chusteczke PAMPERS :szok::tak::-):szok::szok::-) A one kosztuja przeciez okolo 9 zl.

reklama
Do góry