reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Nawet nie taki drogi jest. Pomyślę może też kupię.Narazie czekają mnie zakupy kurtki, butów i body dla małej:tak:.W sobotę wyskoczę z kasy.;-) Sobie myślę nad sukienką n wesele.Kupiłam sobie na początku ciąży(2 tydz) sukienkę,miałabyć na chrzest chrześnicy.I chyba w niej pójdę.Szkoda mi kasy na siebie wydać.Tylko ona jest czarna w biały wzorek a ja mam białe buty.Niewiem czy będą pasować.Chyba wkleję zdjęcia i mi poradzicie.:tak::-p

Margolis,polecam! Jest naprawde swietny! Zuzia jest nim mega zachwycona. :tak: :-D

Luczynko,Nasz telefon jest w sumie identyczny. :-p Na tym samym zabawa polega. :tak: Laptopa nie znalazlam w sklepie,wiec polakomilam sie na telefon,hehe. :-p :tak: :cool2:

Mija,dawaj fotki. :tak:

moja nieszczęśna sukienka w dwóch wersjach.
sukienka007gf3.jpg

sukienka009ae3.jpg

Mija,Ty chudzino!!! :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :-p :-p
Osobiscie bardziej podoba mi sie ta wersja bez ramiaczek... :cool2: :-) :tak:
A co do butow,to hm... Ciezko mi ocenic,bo najlepiej by bylo,jakby sie w calym stroju zaprezentowala od razu. :tak: :-)

Mija sukieneczka sliczna :-) Ale mnie bardziej podobasz sie w wersji z ramiaczkami :tak::-p A co do bucikow to sama nie wiem, tez lepiej byloby mi to ocenic gdybym zobaczyla Cie we wszystkim razem ;-)Ale skoro nie wiesz czy biale buciki beda pasowaly to moze poprostu zaloz jakies czarne:cool2:

reklama
Luczynko właśnie chodzi o to że niemam czarnych butów.:no:Musiałbym kupić, a zupełnie nie wiem jakie by do takiej sukienki pasowały.:confused:

Do góry