reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja też uwielbiam układać puzzle ale ostatni raz robiłam to tuz przed porodem z Krzysiem a teraz z wiadomych względów :happy: nie układam.

A oto dzisiejsze zakupy dla Oli:
kamaszkika1.jpg

kozaki2ol5.jpg

kozaki1wm7.jpg

Niestety z kozaczkami był pewien istotny problem - mama też ma taki - za grube łydeczki :-p i tylko takie z tyłu sznurowane dały się zasunąć :-p

reklama
Agutko, rowerek fajniutki:tak::-).
Mija, mi też bardziej się podoba Twoje pierwsze dzieło:tak:. Obrazy fajne.
Megi i buciki i kozaczki śliczniutkie:tak:.

Ja też uwielbiam układać puzzle, dla mnie i M. to świetna zabawa i zawsze jak był w domu to robiliśmy to razem:-). Niestety ostatni raz układaliśmy je ponad rok temu:-(, a teraz byłoby to chyba niemożliwe przy Filipie:no::-D.

Super,ze podoba Wam sie Zuziowy rowerek! :-D :tak: :-D
Jesli chodzi o puzzle,to ja tez uwieeelbiam je ukladac. :-D Ale juz niepamietam kiedy ostatnio to robilam. :no: :-( ;-)

Megi,buciczki sliczne! :tak: Zuzia i ja mamy ten sam problem,co Ty z Olenka. :tak: :-p :-D :zawstydzona/y:

A ja dzis W KONCU zakupilam Zuzi to,o czym dawno juz obydwie marzylysmy. :-p :-D :tak:

Mój Michas ma identyczny rowerek :tak::-), jest sliczny :tak: i praktyczny bo mozna w nim przesunąć siedzisko do przodu aby większy bobas siegnał do pedałków, odmontować podnóżek i jak dziecko będzie wieksze samo może sobie na nim jeżdzić :tak:

A ja kupiłam w weeked Michasiowi kombinezon na zimę dwuczęsciowy->kurtka i spodenki na szelkach, super fajny i super tani :tak::-). Najpierw ogladałam te z Cocordillo i już mu miałam taki kupić (ok 200zł), ale później się wstrzymalismy i pojechalimsy w weekend na zakupy i znaleźliśmy fajniusi i ładniusi kombinezonik za :szok: 45zł :szok: brązowy z pomaranczowym (jutro wkleje zdjęcia) no i po obejrzeniu uznalismy, że nie ma sensu przeplacac bo ten na sezon tez napewno wystarczy :tak:, po tak promocyjnym zakupie ochoczo kupilam mu też czapke zimową (20zł), bluzeczke (15zł) i spodenki(15 zł). Zakupy uważam za udane :tak: hmmm sobie tylko nic nie kupiłam :no::sad:

Ciekawostka: chwilę przed zakupem tego kombinezonu za 45 zł, w innym pawilonie oglądaliśmy identyczny kombinezon tylko za 80zł :no: (w kolorze niebieskim), tylko, że był ostatni i lekko przybrudzony, dlatego go nie wzielismy, a za chwilę znalexliśmy ten za 45 -identyczny, niezła róznica w cenie, prawie 100% :szok: :szok:

dlatego warto sie dobrze i po wszystkich sklepach rozejrzec.
Pati właśnie jest po rosołku.Pół klusek leży na kocu na sofie.

Dziewczyny Wojtuś tez ma taki rowerek,tylko w niebieskim kolorze;-)
Kombinezony świetne,ja jakos nie pomyślałam o ciepłych gaciach kupując kurtkę:-:)-p
Mijuś obrazy przecudne,ale aj już nie mam miejsca na ścianach;-)Sypialnia jest "aniołowa",w dużym pokoju wiszą ikony,lub pamiątki z Kenii,a u Wojtusia raczej jest tak zabawowo:tak:

Edi wklej zdjęcia pokoju Wojtusia bo wybacz nie pamiętam jak wygląda.A jak moje gryzmołki gór?:-p
Nowa kolekcja butków dziecięcych w Deichmanie-jeśli kogoś jeszcze to interesuje.Mam kabtalog obuwia.

reklama
Mój Michas ma identyczny rowerek :tak::-), jest sliczny :tak: i praktyczny bo mozna w nim przesunąć siedzisko do przodu aby większy bobas siegnał do pedałków, odmontować podnóżek i jak dziecko będzie wieksze samo może sobie na nim jeżdzić :tak:

I przede wszystkim jest tez baaaaardzo stabilny! :tak: :-D
Ogladalam jakis 30zl tanszy,ale stwierdzilam,ze na pierwszym lepszym zakrecie by sie rozklekotal. :baffled:
No,a poza tym w tym Naszym,kolorki mi sie bardziej podobaly - takie faniuchne zywe. :-D Zeby z daleka bylo widac,ze Zuzia nadjezdza,hihihi. :-D :tak:

Do góry