reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja też uwielbiam układać puzzle ale ostatni raz robiłam to tuz przed porodem z Krzysiem a teraz z wiadomych względów :happy: nie układam.

A oto dzisiejsze zakupy dla Oli:
kamaszkika1.jpg

kozaki2ol5.jpg

kozaki1wm7.jpg

Niestety z kozaczkami był pewien istotny problem - mama też ma taki - za grube łydeczki :-p i tylko takie z tyłu sznurowane dały się zasunąć :-p

reklama
Agutko, rowerek fajniutki:tak::-).
Mija, mi też bardziej się podoba Twoje pierwsze dzieło:tak:. Obrazy fajne.
Megi i buciki i kozaczki śliczniutkie:tak:.

Ja też uwielbiam układać puzzle, dla mnie i M. to świetna zabawa i zawsze jak był w domu to robiliśmy to razem:-). Niestety ostatni raz układaliśmy je ponad rok temu:-(, a teraz byłoby to chyba niemożliwe przy Filipie:no::-D.

Super,ze podoba Wam sie Zuziowy rowerek! :-D :tak: :-D
Jesli chodzi o puzzle,to ja tez uwieeelbiam je ukladac. :-D Ale juz niepamietam kiedy ostatnio to robilam. :no: :-( ;-)

Megi,buciczki sliczne! :tak: Zuzia i ja mamy ten sam problem,co Ty z Olenka. :tak: :-p :-D :zawstydzona/y:

A ja dzis W KONCU zakupilam Zuzi to,o czym dawno juz obydwie marzylysmy. :-p :-D :tak:

Mój Michas ma identyczny rowerek :tak::-), jest sliczny :tak: i praktyczny bo mozna w nim przesunąć siedzisko do przodu aby większy bobas siegnał do pedałków, odmontować podnóżek i jak dziecko będzie wieksze samo może sobie na nim jeżdzić :tak:

A ja kupiłam w weeked Michasiowi kombinezon na zimę dwuczęsciowy->kurtka i spodenki na szelkach, super fajny i super tani :tak::-). Najpierw ogladałam te z Cocordillo i już mu miałam taki kupić (ok 200zł), ale później się wstrzymalismy i pojechalimsy w weekend na zakupy i znaleźliśmy fajniusi i ładniusi kombinezonik za :szok: 45zł :szok: brązowy z pomaranczowym (jutro wkleje zdjęcia) no i po obejrzeniu uznalismy, że nie ma sensu przeplacac bo ten na sezon tez napewno wystarczy :tak:, po tak promocyjnym zakupie ochoczo kupilam mu też czapke zimową (20zł), bluzeczke (15zł) i spodenki(15 zł). Zakupy uważam za udane :tak: hmmm sobie tylko nic nie kupiłam :no::sad:

Ciekawostka: chwilę przed zakupem tego kombinezonu za 45 zł, w innym pawilonie oglądaliśmy identyczny kombinezon tylko za 80zł :no: (w kolorze niebieskim), tylko, że był ostatni i lekko przybrudzony, dlatego go nie wzielismy, a za chwilę znalexliśmy ten za 45 -identyczny, niezła róznica w cenie, prawie 100% :szok: :szok:

dlatego warto sie dobrze i po wszystkich sklepach rozejrzec.
Pati właśnie jest po rosołku.Pół klusek leży na kocu na sofie.

Dziewczyny Wojtuś tez ma taki rowerek,tylko w niebieskim kolorze;-)
Kombinezony świetne,ja jakos nie pomyślałam o ciepłych gaciach kupując kurtkę:-:)-p
Mijuś obrazy przecudne,ale aj już nie mam miejsca na ścianach;-)Sypialnia jest "aniołowa",w dużym pokoju wiszą ikony,lub pamiątki z Kenii,a u Wojtusia raczej jest tak zabawowo:tak:

Edi wklej zdjęcia pokoju Wojtusia bo wybacz nie pamiętam jak wygląda.A jak moje gryzmołki gór?:-p
Nowa kolekcja butków dziecięcych w Deichmanie-jeśli kogoś jeszcze to interesuje.Mam kabtalog obuwia.

reklama
Mój Michas ma identyczny rowerek :tak::-), jest sliczny :tak: i praktyczny bo mozna w nim przesunąć siedzisko do przodu aby większy bobas siegnał do pedałków, odmontować podnóżek i jak dziecko będzie wieksze samo może sobie na nim jeżdzić :tak:

I przede wszystkim jest tez baaaaardzo stabilny! :tak: :-D
Ogladalam jakis 30zl tanszy,ale stwierdzilam,ze na pierwszym lepszym zakrecie by sie rozklekotal. :baffled:
No,a poza tym w tym Naszym,kolorki mi sie bardziej podobaly - takie faniuchne zywe. :-D Zeby z daleka bylo widac,ze Zuzia nadjezdza,hihihi. :-D :tak:

Do góry