reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,te Twoje pierwsze dzielo mi sie podoba bardziej - fajny pomysl z tymi gorami.
A te obrazy sa zaje*iste! :-) Ciekawe,ile kosztuja.
A ja dzis W KONCU zakupilam Zuzi to,o czym dawno juz obydwie marzylysmy. Przynajmniej Moja Coreczka nie bedzie sie musiala na ulicy ogladac,ze inne dzieci taki sprzecior maja,a Ona nie. ;-)
Kurcze,nie wiedzialam,ze taka zabawka dla Zuzi,sprawi przy okazji mi tyle radosci! Zuzolce strasznie sie jazda rowerkiem podobala,a najwieksza frajde,chyba,sprawialo Jej przelaczanie muzyczki tak zrecznie tymi swoimi malusimi palusiami.
A te obrazy sa zaje*iste! :-) Ciekawe,ile kosztuja.
A ja dzis W KONCU zakupilam Zuzi to,o czym dawno juz obydwie marzylysmy. Przynajmniej Moja Coreczka nie bedzie sie musiala na ulicy ogladac,ze inne dzieci taki sprzecior maja,a Ona nie. ;-)
Kurcze,nie wiedzialam,ze taka zabawka dla Zuzi,sprawi przy okazji mi tyle radosci! Zuzolce strasznie sie jazda rowerkiem podobala,a najwieksza frajde,chyba,sprawialo Jej przelaczanie muzyczki tak zrecznie tymi swoimi malusimi palusiami.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ale bomba! Tylko ja tego sobie nie kupie,chyba,nigdy. Wylysialabym przy wybieraniu,tyle tego jest. :dull:
Tyle napisałam i wykasowalam niechąco.Obrazy są dla mnie zachwycające. Wiem że przed świętami mamy dostać większą premię i jak tylko będę znała kolory ścian kupuję.Ściany są długie więc będzie dobrze.Zastanawiałam się jeszcze nad puzzlami.Tańsze,ale i mniejsze.
Agutko rowerek bombowy :-)
Mija obrazy sa rzeczywiscie swietne a co do puzzli to takie moje male drugie po BB hobby gdy bylam jeszcze w szkole to ukladalam je maniakalnie potem gdy wyszlam za maz to o tym zapomnialam i teraz na druga rocznice slubu kupilismy sobie 2000 puzzli jestem w raju!!!!:-)
Mija obrazy sa rzeczywiscie swietne a co do puzzli to takie moje male drugie po BB hobby gdy bylam jeszcze w szkole to ukladalam je maniakalnie potem gdy wyszlam za maz to o tym zapomnialam i teraz na druga rocznice slubu kupilismy sobie 2000 puzzli jestem w raju!!!!:-)
reklama
Luczynko możemy sobie rękę podać.U mnie na ścinie wisządwa obrazki po 2 tysiące.Jeden 1500 jest ułożony i schowany czeka na antyramę.Jeszcze 3000 puzzli ułożone, niestey antyramy na taki wymiar niema.I obrazek średni więc wisi-zasłania okno w komórce wędkarskiej mężą.Układałam przed w trakcie i po ciąży.Teraz się b nie dało bo Pati za pomocna jest. ;-)
Podziel się: