reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Wiem że mi to super nie wyszło .Mam nadzieję że do stycznia i na dużej ścianie wprawię się i wyjdzie lepiej.Chciałabym w pokoju Pati na jedej ze ścian namalować góry.W niemaluje się wygodnie.

reklama
Mija,te Twoje pierwsze dzielo mi sie podoba bardziej - fajny pomysl z tymi gorami. :tak:
A te obrazy sa zaje*iste! :tak: :-) Ciekawe,ile kosztuja. :confused: :-p

A ja dzis W KONCU zakupilam Zuzi to,o czym dawno juz obydwie marzylysmy. :-p :-D :tak: Przynajmniej Moja Coreczka nie bedzie sie musiala na ulicy ogladac,ze inne dzieci taki sprzecior maja,a Ona nie. :no: :-p ;-)
Kurcze,nie wiedzialam,ze taka zabawka dla Zuzi,sprawi przy okazji mi tyle radosci! :-D :tak: Zuzolce strasznie sie jazda rowerkiem podobala,a najwieksza frajde,chyba,sprawialo Jej przelaczanie muzyczki tak zrecznie tymi swoimi malusimi palusiami. :-D :tak:

rowerekmp2.jpg

Tyle napisałam i wykasowalam niechąco.:wściekła/y:Obrazy są dla mnie zachwycające:tak:. Wiem że przed świętami mamy dostać większą premię i jak tylko będę znała kolory ścian kupuję.:tak:Ściany są długie więc będzie dobrze.:tak:Zastanawiałam się jeszcze nad puzzlami.Tańsze,ale i mniejsze.

Agutko rowerek bombowy :-)

Mija obrazy sa rzeczywiscie swietne :tak:a co do puzzli to takie moje male drugie po BB hobby:-p gdy bylam jeszcze w szkole to ukladalam je maniakalnie potem gdy wyszlam za maz to o tym zapomnialam i teraz na druga rocznice slubu kupilismy sobie 2000 puzzli :tak:jestem w raju!!!!:-):-D

reklama
Luczynko możemy sobie rękę podać.U mnie na ścinie wisządwa obrazki po 2 tysiące.Jeden 1500 jest ułożony i schowany czeka na antyramę.Jeszcze 3000 puzzli ułożone, niestey antyramy na taki wymiar niema.I obrazek średni więc wisi-zasłania okno w komórce wędkarskiej mężą.Układałam przed w trakcie i po ciąży.Teraz się b nie dało bo Pati za pomocna jest. ;-)

Do góry