reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Wiem że mi to super nie wyszło .Mam nadzieję że do stycznia i na dużej ścianie wprawię się i wyjdzie lepiej.Chciałabym w pokoju Pati na jedej ze ścian namalować góry.W niemaluje się wygodnie.

reklama
Mija,te Twoje pierwsze dzielo mi sie podoba bardziej - fajny pomysl z tymi gorami. :tak:
A te obrazy sa zaje*iste! :tak: :-) Ciekawe,ile kosztuja. :confused: :-p

A ja dzis W KONCU zakupilam Zuzi to,o czym dawno juz obydwie marzylysmy. :-p :-D :tak: Przynajmniej Moja Coreczka nie bedzie sie musiala na ulicy ogladac,ze inne dzieci taki sprzecior maja,a Ona nie. :no: :-p ;-)
Kurcze,nie wiedzialam,ze taka zabawka dla Zuzi,sprawi przy okazji mi tyle radosci! :-D :tak: Zuzolce strasznie sie jazda rowerkiem podobala,a najwieksza frajde,chyba,sprawialo Jej przelaczanie muzyczki tak zrecznie tymi swoimi malusimi palusiami. :-D :tak:

rowerekmp2.jpg

Tyle napisałam i wykasowalam niechąco.:wściekła/y:Obrazy są dla mnie zachwycające:tak:. Wiem że przed świętami mamy dostać większą premię i jak tylko będę znała kolory ścian kupuję.:tak:Ściany są długie więc będzie dobrze.:tak:Zastanawiałam się jeszcze nad puzzlami.Tańsze,ale i mniejsze.

Agutko rowerek bombowy :-)

Mija obrazy sa rzeczywiscie swietne :tak:a co do puzzli to takie moje male drugie po BB hobby:-p gdy bylam jeszcze w szkole to ukladalam je maniakalnie potem gdy wyszlam za maz to o tym zapomnialam i teraz na druga rocznice slubu kupilismy sobie 2000 puzzli :tak:jestem w raju!!!!:-):-D

reklama
Luczynko możemy sobie rękę podać.U mnie na ścinie wisządwa obrazki po 2 tysiące.Jeden 1500 jest ułożony i schowany czeka na antyramę.Jeszcze 3000 puzzli ułożone, niestey antyramy na taki wymiar niema.I obrazek średni więc wisi-zasłania okno w komórce wędkarskiej mężą.Układałam przed w trakcie i po ciąży.Teraz się b nie dało bo Pati za pomocna jest. ;-)

Do góry