reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Dzikidzik! Super ciuchy!! Szkoda, że za małe buciki i strój bo świetne są! Ale ja też coaraz częściej myślę, że jakiś ciuch będzie za duży a okazuje się , że jest w sam raz. Rosną te nasze maluszki jak na drożdżach!

A zdjęcia będą ale nie mam kiedy ich obrobić.

Dzikidzik wszystkie ciuchy są zaj*******:szok::tak::-p:-). Jednak zagraniczne ciuchy nie umywają się do naszych:no::baffled::dry:. Ja też mam (tzn.Ala ma) trochę ciuchów amerykańskich i po prostu różnica w materiale i wykonaniu jest powalająca:szok::cool2:

Zuzankowe prezenciki na Dzien Dziecka. :-D

Komplecik od Wujcia Radzia. :-D :-D :-D

pict0005xy9.jpg

A tu od Jego Mamy. :-D :-D :-D

pict0002qi9.jpg

pict0003qy4.jpg

Mogloby sie juz zrobic cieplo,bo nie moge sie doczekac,kiedy ubiore te rzeczy Zuziulce! :-D :tak:

Agutko, ciuszki prześliczne:tak:. Widać, że R. nadawał by się na tatusia a Jego mama na babcię i teściową:-p;-):-D:laugh2::cool2:
No ja też od jakiegos czasu myslę, że "przyjaciel" R. jest niezłym materiałem na partnera naszej Agutki a i widac, że jego mama polubiła Zuzankę:tak::-). Fajne prezenty dostala Zuzia;-)

Dzikidzik rzeczywiście zaszalałaś, ale ciuchy super, szczególnie podobają mi sie te lakierki, ja poluje na takie na allegro;-)
Ja kupuje Oliwii ciuchy używane, sprowadzane z Anglii są w super stanie a prawie za grosze:-);-)

Agutko hoho:szok:, to się wujcio z Mamuśką spisał - elegancko!:happy::tak::happy:
a te butki co na Maję za małe są:-( mają 10cm:tak:
Lucy ja tak samo po lumpach chodzę i przeważnie są to angielskie ciuchy, super są!
Fajnie że podobają sie wam ciuchy Majeli:-), no w sumie Mama-sponsor ma gust!:-p;-)

reklama
Agutko, Dzikidzik ubranka extra. My też z Marcelem wędrujemy po szmateksach czasem takie rarytasy można wyszperać, że ho ho.

Do góry