reklama
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Edi kurcze nie wiem bo nie jezdze nim stoi sobie w pokoju i go nie dotykam patrze sobie na niego. Chociaz pierwsza próba byla smieszna w domu raz nim pojezdziłam i wjechałm w stół i w okno balkonowe w duzym pokoju. Moja mama sie smiała ze najpierw zanim wyrusze w droge z Julka w srodku to musze na sucho potrenowac bez niej
Ale wydaje mi sie ze bedzie ok
Ale wydaje mi sie ze bedzie ok
kanga_aga
Fanka BB :)
Edi.. spokojnie mi te kółka wystrczały i na śnieg i na deszcz i do lasu i na plażę .. serio.. nie wiem jakie są teraz (ale raczej nie mniejsze niż 2 lata temu) u nas super się ten wózek sprawdził.. prowadził się super i w dodatku wtedy był najlżejszy spośród wózków z pompowanymi kółkami..
jedyne co Wam poradzę to.. nasmarować od razu sprężyny od amortyzacji - zwłaszcza, że nas czeka okres jesienny - mi na jesteni strasznie skrzypiały sprężyny ale po posmarowaniu wd40 ( każda z Was zrobi to samodzielnie) przestały..
no i serwis deltima jest naprawdę rewelacyjny!. ja postanowiłam wymienić rączkę na nową (te nowe mają metalowe zaczepy na torby a stare miały plastikowe, które się połamały) i przysłano mi ją w ciągu 1 dnia.. rewelka..
jedyne co Wam poradzę to.. nasmarować od razu sprężyny od amortyzacji - zwłaszcza, że nas czeka okres jesienny - mi na jesteni strasznie skrzypiały sprężyny ale po posmarowaniu wd40 ( każda z Was zrobi to samodzielnie) przestały..
no i serwis deltima jest naprawdę rewelacyjny!. ja postanowiłam wymienić rączkę na nową (te nowe mają metalowe zaczepy na torby a stare miały plastikowe, które się połamały) i przysłano mi ją w ciągu 1 dnia.. rewelka..
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
Ja to troszkę jestem przerażona...wózek bliźniaczy waży ok. 24 kg...do tego dojdzie dwóch facecików niczego sobie....jak ja dam radę z tym cięzarem...ja już nie myślę nawet o wjeżdżaniu gdzieś po scodach bo to bez szans
reklama
Podziel się: