reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

No tak,my też bo sie spokojnie mieści do bagażnika bez ściągania kół.Ale czy dobrze się go będzie prowadzić?
Wiesz Nadziu ja go widziałam tylko przy zamawianiu no i w sieci,ale nie berdzo juz pamiętam ::)

reklama
Edi kurcze nie wiem bo nie jezdze nim stoi sobie w pokoju i go nie dotykam patrze sobie na niego. Chociaz pierwsza próba byla smieszna w domu raz nim pojezdziłam i wjechałm w stół i w okno balkonowe w duzym pokoju. Moja mama sie smiała ze najpierw zanim wyrusze w droge z Julka w srodku to musze na sucho potrenowac bez niej :p
Ale wydaje mi sie ze bedzie ok :)

Wózeczek mojego maluszka jest u moich rodziców. troszkę nim pojeżdziłam i super się go prowadzi. Zobaczymy jak to będzie już na spacerkach z malutkim :)

A ja czekam na mój zamówiony wózek i jeszcze kuriera nie ma :p ale na pewno jak nie dzisiaj to dojedzie jutro ;)

Edi.. spokojnie mi te kółka wystrczały i na śnieg i na deszcz i do lasu i na plażę .. serio.. nie wiem jakie są teraz (ale raczej nie mniejsze niż 2 lata temu) u nas super się ten wózek sprawdził.. prowadził się super i w dodatku wtedy był najlżejszy spośród wózków z pompowanymi kółkami..
jedyne co Wam poradzę to.. nasmarować od razu sprężyny od amortyzacji - zwłaszcza, że nas czeka okres jesienny - mi na jesteni strasznie skrzypiały sprężyny ale po posmarowaniu wd40 ( każda z Was zrobi to samodzielnie) przestały..
no i serwis deltima jest naprawdę rewelacyjny!. ja postanowiłam wymienić rączkę na nową (te nowe mają metalowe zaczepy na torby a stare miały plastikowe, które się połamały) i przysłano mi ją w ciągu 1 dnia.. rewelka..

Ja to troszkę jestem przerażona...wózek bliźniaczy waży ok. 24 kg...do tego dojdzie dwóch facecików niczego sobie....jak ja dam radę z tym cięzarem...ja już nie myślę nawet o wjeżdżaniu gdzieś po scodach bo to bez szans ;)

Ja mam pytanie z innej beczki!! O PROSZEK DZIDZIUŚ, GDZIE, TZN. W JAKICH SKLEPACH MOZNA GO KUPIĆ???CZY KTOŚ MOŻE WIE??? podobno jest dobry i nie drogi, tylko nie mogę go nigdzie znalezc :)

reklama
no z tym proszkiem to i ja mam problem.. w zadym supermarkecie go nie ma.. szukałam teżw rossmanach i innych biedronkach.. teraz zaczynam penetrowac okoliczne sklepy 'z chemią gospodarczą"... na razie nie znalazłam..

Do góry