reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Tak ciemniejszy jest praktyczniejszy napewno......a czasu na pranie wózka codziennie nie będzie....ale z drugiej strony...ten jasny jest takiiii...takiii..mój ::) echhhhhh....i co tu zrobić...

reklama
Aga, to tak jak mi sie starsznie podobał różowiutki wózek (2 odcienie różu ciemniejszy i jaśniejszy), ale na pewno takiego wózka nie kupię, bo po pierwsze mąż by mnie z domu wyrzucił z czymś takim :D ;D (i tak uważa że jestem ześwirowana na punkcie koloru różowego), po drugie jakbysmy w przyszłości mieli jeszcze synka, to nie będzie jak baba jeździł w różowym wehikule, a po trzecie to praktyczność. Przy kupnie wózka będę sie na pewno kierować praktycznością!!! No chyba że mnie teściowie uraczą kupnem bez pytania o zdanie i wybiorą za nas (czym nie byłabym zachwycona), wolałabym żeby dali nam kasę jeśli już tak bardzo chcą wnuczce kupić pojazd, albo przynajmniej żebyśmy pojechali po wózek razem z nimi. ;) :D

Basiu co do fotelika to nie kupiłam z Implasta bo przecież idzie zima i nie będę małej wozić w foteliku prawda? a do przyszłego lata i tak z tego fotelika wyrośnie. Dlatego zdecydowaliśmy się na tańszy fotelik z Deltima http://www.deltim.com.pl/grillo.htm kolorek 4W nawet kolorystycznie pasuje ;D a jest o ponad 100 zł tańszy.

Dziewczyny co do wózka to ja też zastanawiałam się nad tym jasnym kolorem, ale jak pytałam o ten wózek w sklepie powiedziano mi że fajnie sie go czyści a mnie i mężowi ten kolor ze wszystkich dostępnych kolorów podobał sie najbardziej. Bo gdy oglądaliśmy inny - ciemniejszy, to np gondola wygląda ładnie ale spaceróówka jest z kolei za ciemna i nie wyobrażam sobie dziecka w takim ciemnym wózku np przykład http://krasnal.sklep.pl/images/full/implast/volant3/106.jpg
fajna gondola ale spacerówka tragedia

Mycha - fajny fotelik. Ja mojego fotelika nie bede montowała na stelażu wózka bo za bardzo mi sie to nie podoba ale cieszę się, ze mój wózek byl z fotelikiem to miałam problem z głowy ;)

Hej!
My w końcu kupiliśmy Roana Maritę i nie sztruksową - wycofali sztruks bo płowiał - tylko grafitową z elementami w fioletowo -błękitno -beżową krateczkę. Gondola jest cała z tej krateczki (poza budką i przykryciem na nóżki). Jak będę mogła wrzucę zdjątko ale teraz mąż mi gdzieś kabelki przehulał i nie mam jak :)
Co do wanienki to my kupiliśmy na Allegro Ondę, ona sama z siebie jest wyprofilowana i nie potrzena juz żadnych wkładek, zobaczymy jak sie sprawdzi.
Fotelik do samochodu pożyczyliśmy od znajomych - wielkie dzięki im za to!

Teraz na temat wózka,miałam upatrzony model w sklepie.Miały przyjśc nowe kolory.Myślałam nad zielonym i różowo-bordowym.Pierwszy przyszedł,sprzedawczyni kolor zachwalał ,a mnie się niepodobał.Drugi kolor nie przyszeł.Powinien byc za miesiąc,wczesnie chyba nie da rady sprowadzic.I teraz niewiem czy czekac,bo mogę przecież wczesnbiej urodzic.Czy rozejrzec się jednak za innym. ::)

reklama
Do góry