reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Co do wózeczków To ja sie zdecydowałam na deltima fokusa Mam nadzieje ze sie sprawdzi Stoi juz u mnie w pokoju i czeka na Julke :)
Jesli chodzi o pieluszki to jeszcze nie kupiłam i szczerze mówiac nie jestem jeszcze zdecydowana

Nadziu ja też kupiłam deltima focusa ;D ale jeszcze jest w sklepie,mąż odbierze po porodzie i wtedy też za niego zapłaci ;)

Fajniusio Edi:)
Jesli moge byc ciekawska to jaki kolorek?
Ja sie zdecydowałam na ten z pomaranczowym bo ten drugi kolorek to ciezko okreslic ni to zgniła zielen ni to braz :) dokupiłam tez fotelik w tych kolorkach i wszystko przytargałam do domku z moja mamcia a babcia Julki która to zapłaciła za wózeczek kochana babcia mówi ze nie bedzie szurnieta babcia ale chyba juz jest hihihihi :)

No myśmy wzięli taki granatowo-ecru i tez taki fotelik,jakos ten nam sie najbardziej z mężem podobał ;)

no ja też mam focusika po Ance.. dodam, żę go po prostu wyprałam i obmyłam kółka z błotka i wygląda jak nowy .. no może spacerówka jest bardziej używana, ale gondolka - pierwsza klasa :D

Aga a te kółka w focusiku nie są za małe,bo dopiero teraz zaczęłąm mieć co do nich wątpliwości ::)

reklama
Jesli chodzi o gondole to dokładnie pierwsza klasa ;D
Edi ja własnie tez dlatego wybrałam deltima fokusa bo kółka nie sa za wielkie i za małe takie sredniaczki przynajmniej tak mi sie wydaje :)

Do góry