reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Co do wózeczków To ja sie zdecydowałam na deltima fokusa Mam nadzieje ze sie sprawdzi Stoi juz u mnie w pokoju i czeka na Julke :)
Jesli chodzi o pieluszki to jeszcze nie kupiłam i szczerze mówiac nie jestem jeszcze zdecydowana

Nadziu ja też kupiłam deltima focusa ;D ale jeszcze jest w sklepie,mąż odbierze po porodzie i wtedy też za niego zapłaci ;)

Fajniusio Edi:)
Jesli moge byc ciekawska to jaki kolorek?
Ja sie zdecydowałam na ten z pomaranczowym bo ten drugi kolorek to ciezko okreslic ni to zgniła zielen ni to braz :) dokupiłam tez fotelik w tych kolorkach i wszystko przytargałam do domku z moja mamcia a babcia Julki która to zapłaciła za wózeczek kochana babcia mówi ze nie bedzie szurnieta babcia ale chyba juz jest hihihihi :)

No myśmy wzięli taki granatowo-ecru i tez taki fotelik,jakos ten nam sie najbardziej z mężem podobał ;)

no ja też mam focusika po Ance.. dodam, żę go po prostu wyprałam i obmyłam kółka z błotka i wygląda jak nowy .. no może spacerówka jest bardziej używana, ale gondolka - pierwsza klasa :D

Aga a te kółka w focusiku nie są za małe,bo dopiero teraz zaczęłąm mieć co do nich wątpliwości ::)

reklama
Jesli chodzi o gondole to dokładnie pierwsza klasa ;D
Edi ja własnie tez dlatego wybrałam deltima fokusa bo kółka nie sa za wielkie i za małe takie sredniaczki przynajmniej tak mi sie wydaje :)

Do góry