reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Renee,mi od razu sie rzucil w oczy - pod wzgledem cenowym i wygladowym. :D Obadalam go calkowicie,no i rozmawialam ze sprzedawczyniami na jego temat i jest jak najbardziej przystosowany do zimy. :D Kolory to prawda - szok poprostu,hihi. :D Tutaj na stronce nie ma wszystkich. ;) Rozowy w sklepie tez byl,ale nie w krateczke. ;) Musze rozmyslec kazdy za i przeciw i wtedy wybiore jakis kolorek,ktory bedzie najodpowiedniejszy. :D Fakt,chcialabym rozowy,bo mam na punkcie tego kolorku bzika,ale to sie jeszcze obmysli. ;) Okazalo sie,ze jeszcze dodatkowo dostane do niego folie przeciwdeszczowa. :D Spiworek dostalam od Pan z pracy,wiec juz niczego do niego brakowac mi nie bedzie. :D

reklama
Edi chyba faktycznie się tam przejadę. O wózkach Mikado pisała Adasia, całkiem zapomniałam o nich a faktycznie podobny ::) ale pojadę i porównam.

Baśka ale ile tego rabatu dostałaś?

Leyna a co do tego proszku dzidziuś - czy można go używać do automatu? bo jak są w składzie płatki mydlane to chyba nie? ::)

Ja z tymi podkładami do łóżeczka to bym się wstrzymała. Poco kupować coś co może nie mieć zastosowania? Ja musiałam prześcieradło zmieniać ze względu zasikania może ze 3 razy. Poprostu jak dobrze założysz pampersa to dziecko nie zasika wszystkiego wokól siebie ( szczególną uwagę trzeba zwrócić zakładając pieluszkę chłopcu - siusiaczek do dołu :)).
Dodam że w szale zakupów często kupujemy takie rzeczy, których prawie lub wcale nie używamy a kosztują często nie małe pieniądze. I fak jest taki, że można było by w to miejsce kupić coś innego a tak to mamy rzecz, która jest zbędna i zajmuję miejsce - ja mieszkam w domku jednorodzinnym, mam do dyspozycji wyłacznie dla siebie dwa pokoje w tym jeden dziecięcy, w którym zanjduję się szafa z ubraniami i rzeczami dzieci i pęka w szwach, a jeszcze ile tego znajduje się na strychu a co mają powiedzieć Ci , którzy mieszkają w mieszkankach w bloku - współczuję.

Więc apeluję do Waszego zdrowego rozsądku: kupujcię naprawdę najpotzrebniejsze rzeczy, jeśli Wam coś będzie bgrakowało to mamy teraz takie czasy, że w sklepach wszystko można dostać a w zakupach po porodzie może pomóc np. mama, siostra a nawet dobra koleżanka.

Eeee tam! taki podkład pod prześcieradło kosztuje 4 zł. ja go kupiłam i rozłoże. Będzie leżał pod prześcieradłem tak długo, az mała go zasika :laugh:

Mysiu oni tam dają upust 5%na różne zakupy a na wózki jest różnie,ale raczej nie procentowo. W ub.roku jak zamawialiśmy tam wózek to dostaliśmy 50 zł. rabatu a teraz tylko 20zł,wynika to pewnie z tego za ile oni go kupują.Za to fotelik dostaliśmy z 5%upustem.

A ja mam sklep, w którym po pierwszych zakupach za 5 stów dostaliśmy kartę stałego klienta i teraz prawie na wszystkie rzeczy mamy 5 % zniżki. Jak pojechalismy robić drugą turę zakupów to już za wszystko było parę złotych mniej.( Dobrze, że nie kupowaliśmy wszystkiego za jednym zamachem ;) ;D)

My też dostaliśmy karte stałego klienta z 5% rabatem do sklepu w Katowicach gdzie kupowaliśmy fotelik i zastanawiam się czy warto jechać do Zabrza - chyba nie, bo za benzynę zapłacę więcej ;)

mycha12 pisze:
Leyna a co do tego proszku dzidziuś - czy można go używać do automatu? bo jak są w składzie płatki mydlane to chyba nie? ::)

można :) bo to jest proszek z dodatkiem płatków mydlanych a nie same płatki :)

A ja mam proszek Bobas.Prałam w nim w ub.roku,ale nie mogłam go sprawdzić więc jakoże mi go zostało to teraz to sprawdzę ;)

reklama
Mycha12- dostałam upust 5% w sumie na wózku zaoszczędziliśmy nie całe 50 zł niż w innym sklepie. Za wózek Mikado Oxford z fotelikiem zapłaciłam 1095 zł. Już go dzisiaj odebrałam i zawiozłam do rodziców (będzie tam aż mały pojawi się na świecie).Dostałam gratisowo jeszcze butelkę firmy bbeyou :)
Kupiłam jeszcze dziś kilka drobiazgowych rzeczy tj. nożyczki do paznokci, gruszka do noska Chicco, smoczek,termometr do wanienki, myjkę-rękawicę, szczotkę z miękkim włosem, wkładki laktacyjne Gerber i takie dekoracje ścienne nad łóżeczko w postaci Kubusia Puchatka i pszczółki :)

Ja mam kupioną ceratę pod prześcieradlo nie kosztuje majątek więc ją kupiłam.

Do góry