reklama
ja kupiłam Dzidziusia to proszek z płatkami mydlanymi. prałam w nim pościelki, ręczniczki, kocyki itp bo same ubranka i pieluchy w mleczku Loveli (miałam próbki). ładnie pachnie, tak dzidziusiowo. jak spiera plamy trudno mi powiedzieć, bo na razie prałam czyste, nowe rzeczy. pewnie wyjdzie w używaniu. za to Lovela nie zostawia prawie w ogóle zapachu.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Royanna,wozek Pinokio,producent Aro. Tu jest link do niego,pozostaje mi wybrac kolorek,a ich w sklepie jest od groma i jeszcze troche.
http://www.sklepbobas.pl/index.php?cc=83&cp=539&option=2&option1=0
Mychus,bo ja jak juz zaczne kupowac,to przestac nie moge i zawsze jeszcze cos ciekawego i przydatnego (chociaz nie zawsze ) dokupie.
Jesli chodzi o proszki,to ja piore w Cypisku (platki mydlane ). Narazie z kosmetykow mam plynik do kapieli z oliwka - Johnssona i tej samej firmy zasypke do pupci,no i chusteczki Bambino. I nigdy nikt sie u mnie nie skarzyl,ze Johnsson uczula,heh.
http://www.sklepbobas.pl/index.php?cc=83&cp=539&option=2&option1=0
Mychus,bo ja jak juz zaczne kupowac,to przestac nie moge i zawsze jeszcze cos ciekawego i przydatnego (chociaz nie zawsze ) dokupie.
Jesli chodzi o proszki,to ja piore w Cypisku (platki mydlane ). Narazie z kosmetykow mam plynik do kapieli z oliwka - Johnssona i tej samej firmy zasypke do pupci,no i chusteczki Bambino. I nigdy nikt sie u mnie nie skarzyl,ze Johnsson uczula,heh.
Agutko, wózeczek mi się bardzo podoba (również ze względu na cenę ) A z tymi kolorami-kolorowy zawrót głowy : ;D, musisz sie naprawdę dobrze zastanowić. Mi osobiście nawet ta wersja z kratką sie podoba tylko szkoda, że nie ma krateczki różowej, bardziej by pasowała dla Zuzi, no i fotelik by był pod kolor ;D A zwracałaś uwagę na wielkość gondoli, czy jest duża i głęboka, bo to ważne (zwłaszcza na zimę )
Margolis
Wrześniowe mamy'06
baska pisze:Margolis - w tej hurtowni patrzyłam też na ceny tego materaca gryko-kokos i tam kosztował 68 zł w rozmiarze 120*60 ja sie przepłaciłam 3 zł. Dziwię się, ze w tym sklepie co ty kupiłaś byl aż o dużo droższy.
Ja mam rozmiar 140x70 i Danpola gryko-kokos wszędzie kosztuje ok 125zł
A mi się dziśudało kpić płyn zmiękczający Jelpa i mogę już zaczynać pranie Do tego kupiłam wkładki laktacyjne Penatenu - nawet fajne. Jutro chcę kupić nożyczki do paznokci i podkłądy do łóżeczka. NA nożyczki zdecydowałam się ze stali chirurgicznej - super są. Niby nie pecjalnie dla dzieci ale sama ich używam więc myślę, że i dla dzieci będą dobre. Czytałam dużo niepochlebnych opini o tych zestawach do paznokci specjalnie dla maluchów.
edi
mamusia Wojtusia
Mycha jak zamawialiśmy nasz wózek właśnie na Mikulczyckeij to oglądalismy tez ten Mikado i stwierdzam,że jest baaaardzo podobny do Implastu a chyba troche tańszy.Myslę,że warto się wybrac chociażby po to by zobaczyć,że oni tam mają nie 5 wózków tylko 105
reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Renee! no właśnie nie wiem - przecież pampers powinien dać radę ale zalecają więc kupię, ale nie ceratkę - bo na niej to bym dzieci nie położyła - tylko znalazłam takie z fajnego materiału - mają od strony prześcieradła bawełnę grubą także podgumowania nie czuć.
Podziel się: