reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Ja czytałam na forum, dziewczyny go sobie chwalą, tylko nie pamiętam na jakim wątku, może polecam-odradzam??? Dziewczyny z czerwca założyły też wątek "hity,kity", można ich spytać. ;)

reklama
ja kupiłam Dzidziusia :) to proszek z płatkami mydlanymi. prałam w nim pościelki, ręczniczki, kocyki itp bo same ubranka i pieluchy w mleczku Loveli (miałam próbki). ładnie pachnie, tak dzidziusiowo. jak spiera plamy trudno mi powiedzieć, bo na razie prałam czyste, nowe rzeczy. pewnie wyjdzie w używaniu. za to Lovela nie zostawia prawie w ogóle zapachu.

Royanna,wozek Pinokio,producent Aro. :) Tu jest link do niego,pozostaje mi wybrac kolorek,a ich w sklepie jest od groma i jeszcze troche. :D   
http://www.sklepbobas.pl/index.php?cc=83&cp=539&option=2&option1=0

Mychus,bo ja jak juz zaczne kupowac,to przestac nie moge i zawsze jeszcze cos ciekawego i przydatnego (chociaz nie zawsze :p ) dokupie. :D

Jesli chodzi o proszki,to ja piore w Cypisku (platki mydlane ;) ). Narazie z kosmetykow mam plynik do kapieli z oliwka - Johnssona i tej samej firmy zasypke do pupci,no i chusteczki Bambino. ;) I nigdy nikt sie u mnie nie skarzyl,ze Johnsson uczula,heh. ;)

Mycha12- widziałam te wózki tam oglądałam Implast Volant i powiem ci ile kosztuje 1400 zł dla nas był za drogi i wybraliśmy Mikado Oxford czerwony za 1095 zł z fotelikiem.

Mycha12- ale myślę, że dadzą ci rabat bo myśmy dostali.To kwestia dogadania wiesz.

Ja kupię proszek Lovela słyszałam że dobrze spiera plamy.

Agutko, wózeczek mi się bardzo podoba (również ze względu na cenę ;) :D) A z tymi kolorami-kolorowy zawrót głowy ::) ;D, musisz sie naprawdę dobrze zastanowić. Mi osobiście nawet ta wersja z kratką sie podoba tylko szkoda, że nie ma krateczki różowej, bardziej by pasowała dla Zuzi, no i fotelik by był pod kolor ;) ;D A zwracałaś uwagę na wielkość gondoli, czy jest duża i głęboka, bo to ważne (zwłaszcza na zimę ;))

baska pisze:
Margolis - w tej hurtowni patrzyłam też na ceny tego materaca gryko-kokos i tam kosztował 68 zł w rozmiarze 120*60 ja sie przepłaciłam 3 zł. Dziwię się, ze w tym sklepie co ty kupiłaś byl aż o dużo droższy.

Ja mam rozmiar 140x70 i Danpola gryko-kokos wszędzie kosztuje ok 125zł

A mi się dziśudało kpić płyn zmiękczający Jelpa i mogę już zaczynać pranie ;) Do tego kupiłam wkładki laktacyjne Penatenu - nawet fajne. Jutro chcę kupić nożyczki do paznokci i podkłądy do łóżeczka. NA nożyczki zdecydowałam się ze stali chirurgicznej - super są. Niby nie pecjalnie dla dzieci ale sama ich używam więc myślę, że i dla dzieci będą dobre. Czytałam dużo niepochlebnych opini o tych zestawach do paznokci specjalnie dla maluchów.

Margolis a podkłady do łóżeczka?? Ja nie mam czegoś takiego, przydaje się to w ogóle? Bo rozumiem, że to podkłady z ceratki, żeby maluch materaca nie pomoczył, czy tak??A pampers od czego? ;) :)

Mycha jak zamawialiśmy nasz wózek właśnie na Mikulczyckeij :p to oglądalismy tez ten Mikado i stwierdzam,że jest baaaardzo podobny do Implastu a chyba troche tańszy.Myslę,że warto się wybrac chociażby po to by zobaczyć,że oni tam mają nie 5 wózków tylko 105 ;)

reklama
Renee! no właśnie nie wiem - przecież pampers powinien dać radę ale zalecają więc kupię, ale nie ceratkę - bo na niej to bym dzieci nie położyła - tylko znalazłam takie z fajnego materiału - mają od strony prześcieradła bawełnę grubą także podgumowania nie czuć.

Do góry