reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Mju nie możesz się zamartwiać na zapas, bo nic Ci to nie da, a dzidzia tez wyczuwa wszystkie Twoje stany emocjonalne. Przyszła mamusia musi być radosna i szczęśliwa! ;D A po drugie, ja wierzę w coś takiego, że jeśli się o czymś intensywnie myśli, to niestety myśl jest jak samospełniająca się przepowiednia, więc nie mozna myśleć o złych rzeczach!
Poza tym, moja droga wierzę, że mamy mogą się obawiać na początku ciąży, bo to różnie bywa, a i prawdopodobieństwo poronienia większe, ale w Twoim przypadku nic już złego przecież nie może się stać. A chyba na USG chodzisz, to jest podstawowe badanie, które wykazałoby ewentualne wady, a chyba lekarz Ci  coś powiedział czy dzidzia miewa sie dobrze. ;)
Ja nie wierzę w te wszystkie zabobony i przesądy ciążowe i nie znoszę zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę tym bardziej, że po porodzie nie będziesz miała zbyt wiele czasu, żeby biegać za rzeczami dla dziecka. :) Chociaż przyznaję, że łóżeczko złożymy dopiero w sierpniu ;) ;D Może po prostu nie oglądaj takich przykrych programów ;)
Mycha a Ty ten materacyk kupiłaś używany, że śmierdzi? Bo jeśli jest nowy, to może po prostu wystarczy go wywietrzyć.

reklama
Reneekupiłam nowy, on tak smierdzi z tej nowości :p wietrzę go już 2 tyg i dalej śmierdzi :p

To dziwne, ja mam pianko-kokos, więc u mnie tam nic nie śmierdzi, ale ja właśnie z tego powodu nie lubię kupować na allegro. Ja muszę na spokojnie choćby 10 razy coś oglądnąć zanim kupię, a tak jak się widzi na zdjęciu, to jednak widzi się tylko zdjęcie. ;)

Mju.... oglądałąs program w którym bralismy z mężem udział.Widziałaś mojego mężą.Program z cyklu Ewangelia na dachach-niedziela 8 rano,powtorka kiedys tam....

Nieważne.Nie martw się na zapas tak jak mówią dziewczyny.Bo tak naprawde tylko Bóg wie co dla nas zaplanował ;)

A ja wlasnie bylam na zakupkach w takim ogromnym sklepie dla dzieci - Tobi. :D Sa tam megasne wyprzedaze ubranek. :D Kupilam mojej Zuziulce lapki - niedrapki,czapuchne taka cieplejsza i dluga jak u krasnala i spodenki blekitne z Myszka,no cuuuuuuuuuuuuuudo! :D Ubostwiam takie zakupki! ;D

Mycha ty napisz nam ktory to sprzedawca aby go omijac z daleka !!!!!!! zeby na maile po zakupie nie odpowiadal; mju i reszta szczerze polecam nie ogladac zadnych seriali o zmarlych dzieciach czy programow o poronieniach !!!!! jestesmy juz na koncu naszej drogi nawet gdyby dzidzia przyszla na swiat wszystko byloby dobrze :) dajcie na luz dziewczyny :)

Nie napisze,że mi smutno,ale uważam,że czasem jest dobrze wiedzieć,że nie zawsze jest super i kolorowo...
ale,każdy wedle życzeń...

Mycha! Ja mam gryko-kokos i ściągany bawełniany pokrowiec ale sprzedawca powiedział, żeby lepiej go nie prać bo może się skurczyć i będzie problem. A jeśli Ty masz pokrowiec z wszystą gryką to już w ogóle nie można bo gryka straci właściwości.

reklama
Dziękuję za komplementy :) Faktem jest, że trochę się przy tym pajacyku nadłubałam. Teraz przerzucam się na buciki, Jak będę mogła to pstryknę zdjęcie i wkleję, bo fajne wychodzą.

Thea, piękne te Twoje łupy :)

A ja dzis poszłam do sklepu, w którym koleżanka zamawiała po okazyjnej cenie wózek taki, jaki chcę kupić. Sklepik taki bardzo mały przy domu, trzeba zadzwonić dzwonkiem, żeby ktoś wyszedł i otworzył :) Ale to jeszcze mnie nie zszokowało. Pani, która wyszła, powiedziała, że tak, sprowadzają te wózki, ale ona teraz się źle czuje, a to trzeba zadzwonić, ustalić kolor i nic mi nie może obiecać. No, szczęka mi opadła ::) Ludziom wogóle nie zależy na zarobku. Po prostu niesamowite :) Chyba otworzę taki sklep czy co... :)

Do góry