reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Edi dzięki ale tam się już dowiadywałam i cena wózka Implast jest wyższa niz na allegro ;) ;)

Ale najpierw babko sobie go sprawdź w sklepie a potem kupuj na allegro.Poza tym jak juz tam kupujesz to dają 5% upust :p

Edi ja jestem już zdecydowana raczej na Implasta Volant3. Rózne sa opinie na temat każdego wózka na rynku, a ja czytałam wiele dobrych opinii od mamuś które go już użytkują Volanta;) ;)

Jesli chodzi o prezenty od moich Pan z pracy,to tak wyglada fotelik samochodowy,ktory u mnie bardziej bedzie robil za bujaczek. ;D Juz bym chciala Zuzie w nim polulac. ;) Ostatnio chcialam wlozyc tam moja Albuske i ja pobujac,hihi. :D Chyba mi juz odbija kompletnie. ;D

fotelikprzodub8.jpg

fotelikboksk2.jpg

baska pisze:
Margolis - trochę sie przepłaciłaś z tymi materacami. U nas w Zabrzu jest taka hurtownia VIKI i tam przyjeżdżają ludzie z różnych stron bo jak mówią tam jest najtaniej ze wszystkim.

Nie wiem czy przepłaciłam ale w internecie też szukalam i cena z ptzesyłką wychodziła podobnie więc kupiłam w sklepie.

Mju, ja tez uwazam, ze powinnas myslec pozytywnie i uwazam, ze na tym etapie ciazy mozesz spokojnie zaczac robic powolutku zakupy dla dzidzi :)

Ja tez mam na razie niewiele rzeczy, tz mam przewijak na lozeczko 70x140(ale chyba kupimy mniejsze, standardowe, bo nie mamy duzo miejsca), koldre z podusia, 2 komplety poscieli, troszke ubranek(nowych i uzywanych) i becik z poszewka na niego(ma ponad 20 lat, ale jest w swietnym stanie!!). Reszta zakupow prawdopodobnie w czwartek. No i musze kupic proszek do prania dla dzieci aby poprac ciuszki(na razie pralam tylko te uzywane ale w proszku dla doroslych, i poszewke na becik) i posciel, ale z tym prankiem chyba sie wstrzymam do momentu az zakupimy jakas szafeczke na ciuszki-mam nadzieje, ze bedzie to niedlugo!

A tak z wiekszych przygotowan, to narazie mam tylko wstepnie wyprany dywan(i to tylko wokol lnaszego lozka, bo lozko duze i ciezkie)-moj mezulek dzisiaj go meczyl przez 2 godziny a potem biedaczek wyczerpany, po 10 minutach odpoczynku szedla do pracy na 17.30! Pisze, ze wstepnie, bo gdy kupimy lozeczko i szafeczke, to lozko bedzie trzeba troche przesunac, i znowu wyprac dywan, ale juz bedzie cacy!

A do czwartku to chyba jako zniose! Juz sie nie moge doczekac zakupu wozka i lozeczka! ;D

No Agutko, fotelik śliczny i kolorystyka bardzo mi się podoba, my mamy dla dzidzi duuuużo brzydszy :D, ale chyba nie będzie z tego powodu rozpaczać. Naprawdę fajne masz te koleżanki ;D

reklama
Renee,dziekuje. :D Mi rowniez bardzo ale to bardzo sie podoba i juz tak pragne wlozyc do niego moja Zuziulke,ze ahhhhhhhhh. :D :D :D Pytalam sie tych moich kolezanek,jak mam im sie odwdzieczyc za to wszystko,a one mi odpowiedzialy: "Masz przyjsc i pochwalic sie swoja Coreczka!",hihihi - wariatki. :D

Do góry