reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Baska,spotkalam w swoim zyciu poprostu cudownych ludzi,ktorzy mi pomagaja,bo wiedza ile sie wycierpialam na poczatku ciazy i wiedza,ze musze praktycznie sama wsio kupowac (od rodzicow dostane wozeczek :) )... Pomagaja mi,jak tylko moga i jestem im za to ogromnie wdzieczna. :)

Dzis bylam odwiedzic moje kobietki w pracy i dostalam od nich jeszcze podgrzewacz do butelek i buciki do chrztu,hihi. :D Ale mnie rozpieszczaja. ;D

Marrtruda,nooo masz sie czym pochwalic! :D Sliczny pajacyk! ;D

reklama
Agutko faktycznie masz świetne koleżanki w pracy ;)

Marrtruda no jestem w szoku! ::) toż to male dzieło sztuki ;)

a to moje łupy :) miało nie byc rózowego i jakoś nie wyszło, jak Emilka zmieni się w chłopczyka to dziwnie mu będzie w tych ciuszkach :) a mąż się ze mnie śmieje, że nawet ubrankom zdjęcia robię (kiedyś sam pewnie poogląda z sentymentem)

AgutkaZG- naprawdę masz fajne koleżanki, że się składają i kupują ci takie rzeczy przynajmniej nie musisz za dużo sama kupować :)

Marrtruda - fajnie wyszedł pajacyk :laugh: Zdolna mamusia.

Kurczę, Dziewczyny to ja przy Was nie mam nic! Bo mam tylko: komodo-przewijak z Ikea, parę bucików, które dostałam od męża na urodziny, MOJA bluzeczkę na roz 72 (mama schowała na pamiątkę a jest śliczna) i 2 body z H&M!! Tylko ja się strasznie boję kupować, bo jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży (a już byłam - czyli początek stycznia) to oglądałam taki program w telewizji (on był trochę parakatolicki) o parach, którym zmarły nienarodzone dzieci. I wypowiadał się tam ojciec, ze strasznie bolesne było składanie łóżeczka itd... no i ja sie tym strasznie przejęłam... Ale pewnie rację ma większośc z Was, że nie ma co odkładać na ostatnią chwilę.
Dziewczyny czy Wy też się tak strasznie boicie czy wszystko będzie ok? Ja strasznie...

A ja się wkurzyłam, bo napisałam juz dwa razy do sprzedawcy z allegro gdzie kupiłam materacyk do łózeczka z zapytaniem czy moge wyprać poszewkę. Nie odp mi ani razu. Materac który kupiłam jest piankowo-gryczany. Z poszewki wyciągłam piankę ale materiał wypełniony łuską gryczaną jets przyszyty od środka do całejk poszewki z materacyka. Nie wiem czy mogę tak to wrzucić do pralki i czy coą się nie stanie z tą gryką? a musiałabym to wyprac bo strasznie śmierdzi :p

MJU ja też ostatnio się zaczęłam znowu obawiać. Tak naprawdę nie wiem czego, ale najpierw bałam się na początku ciąży czy nie poronię a teraz czy dzidzia urodzi się cała i zdrowa. Ale z drugiej strony zakładać z góry że coś sie stanie to jest chore i niesprawiedliwe w stoskunku do naszych maleństw, które tez przecież chcą żyć prawda? :)

wiecie ja jeszcze procz ciuszkow nie kupuje nic moze lozeczko w sierpiu juz bedzie a wozek jak dzidzi bedzie w domu ale co do ciuszkow to mam chyba hopla popatrzcie same to jest takie sliczne ze az mnie nosi moge sie patrzec na to caly czas a to jest z www.kuferekdziecka.pl

reklama
Mycha właśnie w ten sam sposób staram się samą siebie cały czas doprowadzać do pionu jak mnie takie myśli nachodzą...

Do góry