reklama
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Mju - tak jak piszą dziewczyny nie myśl o tych rzeczach ja jestem taka sama jak ty. Powiem ci szczezrze, ze zawsze zakladałam (nie byłam jeszcze w ciąży) że nie należy nic wcześniej kupować i że nawet nie bede jeżeli będe w ciąży. A tu czytając wypowiedzi dziewczyn, które pisały co już mają itd. zdałam sobie sprawę, ze tak nie mogę czekać do porodu bo nic nie bede miała a mój mąż biedny potem będzie musiał sam wybierać a co by było gdyby wybrał to co by mi się nie podobało. Tak więc od lipca zaczęłam robić powoli wyprawkę kupiłam kilka ciuszków, wczoraj kupiłam łóżeczko z materacem, mam już pościel, przewijak, wanienkę, po porodzie zostawiam tylko wózek chociaż też niewiem jak będzie z tym wózkiem bo jest dostawa i są różne kolory byc może że przypadkiem mi się jakiś spodoba i zaliczkuję go i zostawię w sklepie albo u rodziców.
Karolinna - ja kupiłam materac do łóżeczka gryka-kokos wczoraj i wogóle on nie śmierdzi a górę ma ściąganą jest zamek.
Margolis - z tego co widzę to mam taki materac do lóżeczka jak ty ile za niego dałaś bo ja w hurtowni 69,90 zł :laugh:
Wczoraj mąż rozłożyl łóżeczko, które teraz stoi w pokoiku i się wietrzy A wczoraj na usg lekarz powiedział że malutki waży już 1600-1800g :laugh: Także malutki rośnie z czego bardzo się cieszę.
Karolinna - ja kupiłam materac do łóżeczka gryka-kokos wczoraj i wogóle on nie śmierdzi a górę ma ściąganą jest zamek.
Margolis - z tego co widzę to mam taki materac do lóżeczka jak ty ile za niego dałaś bo ja w hurtowni 69,90 zł :laugh:
Wczoraj mąż rozłożyl łóżeczko, które teraz stoi w pokoiku i się wietrzy A wczoraj na usg lekarz powiedział że malutki waży już 1600-1800g :laugh: Także malutki rośnie z czego bardzo się cieszę.
baska
Margolis - ja też mam materac z firmy Danpol tylko 120*60 bo takie kupiliśmy łóżeczko w kolorze słomki i myślę ze wystarczy. Takze nic nie czuć jestem bardzo zadowolone z tego zakupu Teraz patrzę na puste łóżeczko. Pościel mam jeszcze schowaną ale muszę ją przed założeniem wyprać ale to na początku września :laugh:
A ja Wam powiem, że pościel już wyprałam, ale jakoś po tym praniu niewiele sie zmieniła w dotyku i zapachu, tzn. jakoś tak mi dziwnie nadal zalatuje nowością i jest za sztywna ( a płynu do płukania nie mogłam dodać ); ten materiał chyba jakiś taki dziwny!
reklama
baska
mYCHA12 - TO DALEKO DO ZABRZA NIE MASZ a Fajna jest to hurtownia druga też jest w Zabrzu na Pl. Teatralnym tam gdzie jest Teatr Nowy i też jest masa wózków ale telefonu tam nie mam
Ja pościeli jeszcze nie prałam ale zrobię to z początkiem września.
Ja pościeli jeszcze nie prałam ale zrobię to z początkiem września.
Podziel się: