reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Mju - tak jak piszą dziewczyny nie myśl o tych rzeczach ja jestem taka sama jak ty. Powiem ci szczezrze, ze zawsze zakladałam (nie byłam jeszcze w ciąży) że nie należy nic wcześniej kupować i że nawet nie bede jeżeli będe w ciąży. A tu czytając wypowiedzi dziewczyn, które pisały co już mają itd. zdałam sobie sprawę, ze tak nie mogę czekać do porodu bo nic nie bede miała a mój mąż biedny potem będzie musiał sam wybierać a co by było gdyby wybrał to co by mi się nie podobało. Tak więc od lipca zaczęłam robić powoli wyprawkę kupiłam kilka ciuszków, wczoraj kupiłam łóżeczko z materacem, mam już pościel, przewijak, wanienkę, po porodzie zostawiam tylko wózek chociaż też niewiem jak będzie z tym wózkiem bo jest dostawa i są różne kolory byc może że przypadkiem mi się jakiś spodoba i zaliczkuję go i zostawię w sklepie albo u rodziców.

Karolinna - ja kupiłam materac do łóżeczka gryka-kokos wczoraj i wogóle on nie śmierdzi a górę ma ściąganą jest zamek.

Margolis - z tego co widzę to mam taki materac do lóżeczka jak ty ile za niego dałaś bo ja w hurtowni 69,90 zł :laugh:

Wczoraj mąż rozłożyl łóżeczko, które teraz stoi w pokoiku i się wietrzy :) A wczoraj na usg lekarz powiedział że malutki waży już 1600-1800g :laugh: Także malutki rośnie z czego bardzo się cieszę.

Baska! Ja dałam 125 ale mam rozmiar 140x70. I przed chwilą wąchałam i też nie śmierdzi. Ja mam z firmy Danpol w białym bawełnianym pokrowcu.

Margolis - ja też mam materac z firmy Danpol tylko 120*60 bo takie kupiliśmy łóżeczko w kolorze słomki :) i myślę ze wystarczy. Takze nic nie czuć jestem bardzo zadowolone z tego zakupu :) Teraz patrzę na puste łóżeczko. Pościel mam jeszcze schowaną ale muszę ją przed założeniem wyprać ale to na początku września :laugh:

Margolis - trochę sie przepłaciłaś z tymi materacami. U nas w Zabrzu jest taka hurtownia VIKI i tam przyjeżdżają ludzie z różnych stron bo jak mówią tam jest najtaniej ze wszystkim.

To widocznie tylko ja trafiłam na taki śmierdzący materacyk - to nic cały zcas się wietrzy więc powinno być OK! ;)

Baśka a czy w tej hurtowni mają też wózki?? jeśli tak podaj mi adres i telefon :)

Mycha12 - tak są też wózki. W sumie tam wszystko dostaniesz. Podaję ci adres i telefon: Zabrze ul. Roosevelta 54 (32) 276-60-36
A ty mieszkasz gdzieś w pobliżu????

A ja Wam powiem, że pościel już wyprałam, ale jakoś po tym praniu niewiele sie zmieniła w dotyku i zapachu, tzn. jakoś tak mi dziwnie nadal zalatuje nowością i jest za sztywna ( a płynu do płukania nie mogłam dodać ;)); ten materiał chyba jakiś taki dziwny! :)

Baśka ja jestem z Katowic ;) dzięki za telefon. Zadzwonię sobie tam i zapytam o wózek!

Renee ja wyprałam pościel i jest OK, to moze wrzuć ją do pralki jeszcze raz ;)

reklama
mYCHA12 - TO DALEKO DO ZABRZA NIE MASZ :) a Fajna jest to hurtownia druga też jest w Zabrzu na Pl. Teatralnym tam gdzie jest Teatr Nowy i też jest masa wózków ale telefonu tam nie mam :(

Ja pościeli jeszcze nie prałam ale zrobię to z początkiem września.

Do góry