reklama
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Adasiu! Mi udało się kupić laktator z butelkami (2x125ml) w sklepie za 129 - była promocja bo normalnie kosztuje ok 150-160zł, podobnie podgrzewacz 150-170zł w sklepie a na allegro 114-116zł. Zdecydowałam się kupić sterylizator głównie ze względu na laktator właśnie (w sklepie ok.120-130zł - allegro 94zł) a i widziałam butelki aventu wyparzane we wrzątku i wyglądały tragicznie - szybko matowieją. Dlatego się zdecydowałam. Zobaczymy jak będzie z użytkowaniem tego wszystkiego ale cieszę się, że to mam. Chciałam też kupić ten zestaw - cena jest fajna: http://www.allegro.pl/item114448641_avent_laktator_sterylizator_mega_zestaw_od_ss.html
ale wcześniej kupiłam laktator więc bez sensu by to było.
ale wcześniej kupiłam laktator więc bez sensu by to było.
bylam dzis ogladac rzeczy dla malej,wiem juz ze dziewczynka (widziala ruchy warg sromowych)mnie spodobalo sie lozeczko kombajn ale mieli tylko 140x70 za 444 wiec zrezygnowalismy kupimy normalne z szuflada za 200 przewijak byl za 49.na reszte bedziemy patrzec juz przy samych zakupach czyli po 1 sierpnia.maz po wyplacie wtedy bo mnie ze wzgledu na rozprawe wstrzymali kase.i mam tylko pare groszy ktore odlozylam. na wozek ma dac tesciowa ale to tez za miesiac zreszta z tym chyba nietrzeba sie tak spieszyc.tesciowa daje na nowe a moj maz chce kupic uzywane.co lepsze?czy jest ktoras z was z lodzi jesli tak to gdzie mozna kupic rzeczy dla dziecka najtaniej ja patrzylam tylko na brukowej
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Adasiu taniej na allegro już chyba nie, ale w sklepie musiałabyś trafic na jakąś fajną promocję żeby dostać taki laktator jeszcze taniej
Ale dziewczyny czy takie laktatory elektryczne są dobre tylko z Aventu? moze innych firm będą równie dobre?
A mój mąż właśnie zrobił suprise i kupił fotelik dla małej http://www.e-maluchy.pl/product_info.php/cPath/2_19/products_id/1370
początkowo stawialiśmy na inny kolor ale w końcu wybraliśmy ten. Na żywo ten fotelik wygląda o wiele ładniej jeśli chodzi o kolorek. Jestem zadowolona bo został nam do kupienia tylko wózek a chcę Implasta Volant3
http://www.juniorek.com.pl/product_info.php/manufacturers_id/17/products_id/213
Ale dziewczyny czy takie laktatory elektryczne są dobre tylko z Aventu? moze innych firm będą równie dobre?
A mój mąż właśnie zrobił suprise i kupił fotelik dla małej http://www.e-maluchy.pl/product_info.php/cPath/2_19/products_id/1370
początkowo stawialiśmy na inny kolor ale w końcu wybraliśmy ten. Na żywo ten fotelik wygląda o wiele ładniej jeśli chodzi o kolorek. Jestem zadowolona bo został nam do kupienia tylko wózek a chcę Implasta Volant3
http://www.juniorek.com.pl/product_info.php/manufacturers_id/17/products_id/213
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Adasia- ja też widziałam laktator Aventu w hurtowni za 129 zł z dwoma butelkami 125ml. a w innych sklepach widziałam po 150-190 zł. Zastanawiam się sama nad tym laktatorem czy warto już go kupić sama niewiem czy będzie on potrzebny - butelki wiadomo, że są potrzebne także kupię chyba w tej hurtowni bo na allegro jeszcze nie kupowałam i niewiem jak to się robi a jak dochodzą koszty przesyłki to wyjdzie na to samo prawie co w hurtowni
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Margolis - mam do Ciebie pytanie. Podałaś stronę allegro gdzie jest ten zestaw Aventu strasznie mi się spodobał i wydaje mi się, że jest tani, taniej nigdzie nie kupie zwłaszcza że tam jest sterylizator, 2 butelki, 2 pojemniki na pokarm i jeszcze wkladki laktacyjne. Zamawiałaś już coś od tego sprzedającego jest 100% pewne, że paczka przyjdzie bo tam trzeba zapłacić przelewem na konto bankowe z tego co pisze. Narazie się tylko zarejestrowałam i jak się zdecyduję to może jutro zamówię albo jeszcze dziś tylko powiedz mi jak trzeba postapić KUP TERAZ i wpisuje się tylko swój nick??? A potem trzeba iść do banku i przelać pieniądze??? z opłatą priorytetową tj. 1 zł??? Proszę o wskazówki
reklama
adasia
Wrześniowe mamy'06
Basia- jeżeli jest opcja kup teraz , to klikasz na to i jest Twoje.Przychodzi Ci na maila wiad że dokonałaś zakupu przez opcję lup teraz i tam masz podane dane sprzedającego, jego nr konta bankowego na które wpłacasz i koszt przesyłki który doliczasz do kwoty zakupionego towaru.Możesz zapłacić przelewem jeśli masz konto w banku lub wpłacić na poczcie wypisując druczek.W opisie , tytule przelewu lub druczku pocztowym podajesz swój nick na allegro, nr aukcji .Ja już nie raz kupowałam na allegro i jestem bardzo zadowolona z tych zakupów.
A jeżeli chodzi o ten laktator Aventu za 114,00 to w tym zestawie też są dwie buteleczki , dwa smoczki, nasadka masująca i coś tam jeszcze a koszt przesyłki to 1,00 zł .
A jeżeli chodzi o ten laktator Aventu za 114,00 to w tym zestawie też są dwie buteleczki , dwa smoczki, nasadka masująca i coś tam jeszcze a koszt przesyłki to 1,00 zł .
Podziel się: