reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

a ja właśnie wróciłam z miasta,byłyśmy z mamą oglądać wózki i chyba już na inny się nie zdecyduje(my).Wybrałyśmy taki granatowo-błękitny chyba firmy deltima,choć pewna nie jestem.Koszt to prawie 1000zł, do niego gratis jest nosidełko.Cena w miarę dostępna(jak dla mnie)

reklama
Ja podgrzewacz dostane od kolezanki z pracy,foteliko - bujaczek od jednej odkupuje za 50zl i gratis dostane spiworek do wozeczka,a wozek juz mam upatrzony u nas w jednym sklepie - koszt to okolo 490zl z gondolka i torba - taki,ktory pozniej sie przeksztalca w spacerowke,wiec jest gicior. :D

Ja też jeszcze nie mam wózka, ale mam już upatrzony. Kupimy  Bartatinę plus firmy Jędroch. Wózeczek w miarę lekki, choć i tak nie muszę (na całe szczęście) dźwigać go po schodach - stelarz zostanie na dole kletki schodowej, a brać będę dzidziusia z gondolką.;)

Ja sie wczoraj dowiedziałam ze moja ciocia załatwiła mi od swoich znajomych łóżeczko i kołyske wiec wydatek zwiazany z łózeczkiem mam z głowy tylko mam nadzieje ze sa w miare w dobrym stanie. Jesli chodzi o wózeczki to tez myslałam o deltimie ale premier i o roanie marita ale do konca nie wiem.
Dla dzidzi w sumie jeszcze nic nie mam tylko troszke ciuszków. Musze sie odkuc finansowo po tej mojej nieszczesnej szafie.

Znajoma obsypała mnie dzisiaj slicznymi ciuszkami, takimi po prostu mmiodzio!!! :) :) :) Teraz czeka mnie pranko i własnie z tym mam pytanie: jakiego proszku używacie? i czy dodać jakiś płyn zmiękczający albo coś takiego??

reklama
A ja polecę Jelp - taki z kolei polecano mnie, ja już w nim ciuszki dla małej wyprałam. Natomiast jeżeli zdecydujesz sie na płatki mydlane pamiętaj żeby ich do pralki nie sypać bo by się działo !! ;D ;)

Do góry