reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

A ja dzis kupilam sliczna firanke do pokoiku,w ktorym bede spala z Zuzia. :D Jest boska i wymarzona,bo zawsze chcialam miec taka w swoim pokoju,gdyz uwielbiam bajke "Kubus Puchatek",a w szczegolnosci Klapouszka. :D Ahhhhh juz sie nie moge doczekac,kiedy zawisnie w okienku. ;D
Taki wzorek - na zywo wyglada o wiele sliczniej. ;D

http://img238.imageshack.us/img238/773/0dee3c1349ae452emed5qe.jpg

reklama
Agutkafiranka sliczniusia :) Ja zastanawiam się Powoli jaką firankę Przemusiowisprawić,ma w pokoiku jasno zielone ściany to pewnie i takie firanki mu sprawimy,choc póki co brak czasu (i checi ze wzgledu na slonko) na chodzenie po sklepach,ale teraz chlodniej jest wiec moze czas juz zaczac poszukiwania...

Aniu,dziekuje(MY). :D Ja wlasnie korzystam z tego,ze mam urlop i ze pogoda sie troche ochlodzila. :) Juz mi duzo nie zostalo w sumie tych zakupkow,wiec bardzo sie ciesze z tego powodu. :D

Dziewuszki, dostałam mailem fajowską książkę od znajomych, może znacie , a nawet już czytałyście "Język niemowląt". Przeczytałam już prawie całą, dla początkujących mam jak znalazł - polecam bardzo. Jak wróci mężuś to postaram się jakoś ją tu wkleić chyba, że któraś z Was by chciała to prześlę mailem (tak chyba byłoby najprościej) - jakby co to czekam na adresy :)

Edi,sliczna firaneczka i naklejeczki. :D Ja wlasnie musze sobie dokupic takie przyklejane,drewniane kwiatuszki,zeby poprzyczepiac do lozeczka,hihi. ;) Odbilo mi kompletnie. :p :D

Thea, ja tez poproszę margolis@wp.pl i z góry dziękuję! :) :) :)

Agutku! To nasze maluchy będą miały tą samą firankę w pokoju ;) Ja dokupuę do niej jeszcze zasłonki w kolorze kłapouszka...

reklama
Margolis,dobre dobre. :D Czyzby obie mamusie byly fankami tej bajki? ;) Hihihi. :D Ja nad firankami sie zastanawiam,bo w sumie mam jedne takie ladniusie,ale zobaczymy,co przyniesie los. ;)

Do góry