reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Bardzo ładne ale czemu nie ma takich dla chłopca?? Obszukałam i nie było :-( ale te co kupilismy w KangaRoss też są ładniutkie no nie? :tak:

Jakbym wiedział jaki numer to mogłabym ci kupic i przesłąć.To tak na przyszłoś.Zresztą jakbys chciała je to popros zeby sprawdziły w jakim innym sklepie jest ten rozmar,i one powinny ci przesyłke zrobić.Przyślą ci do sklepu ten rozmiar,jeśli okaże się nie dobry,nie musisz ich brać.Za przesyłke wtedy tez nie płacisz.

My wogole nie planowalismy zakupu parasolki bo Oliwia i tak nei korzysta z wozka juz od kilku meisiecy, jak go widzi to dostaje wrecz szalu :baffled: i krzyczy tylko "Oja siama, Oja siama" :-pale z soboty na niedziele spala u mojej Mamy (byl na jednodniowych wczasach :-D) i wrocila z parasolka:tak:"Baba Mamima" (Babcia Marysia) jej kupila i dziecka siedzialo i nie chcialo wyjsc :-D a wozek kosztowal cale 70zl w Auchan :-) ale do uzycia od czasud o czasu moze byc, bo jest dosc mocny. Na spacerki i tak chodzimy pieszo, tylko czasami do sklepu by sie przydal ale nie jestem przekonana ze Oliwia bedzie w nim siedziala :dry:

reklama
Dziewczyny,
kupiłam w tym tygodniu gazete "Rodzice malego dziecka" i gratis byla taka tablica znikopis czy jakos tak to sie nazywa. Poprostu REWELACJA!!!!! Oliwia odkad to dostala cale dni siedzi, maluje potem zmazuje i tak w kolko. Procz tego specjalnego dlugopisu sa tez 3 pieczatki-trojkat, serduszko i kolko ze wzorem platka sniegu :tak: Polecam bo super to rozwija :tak:Zwlaszcza dla tych dzieci ktore lubia malowac i rysowac tak jak moja Oliwka.

Do góry