reklama
Laptop dla dzieci po POLSKU 26Program.~ LEKTOR~Wwa (331742048) - Aukcje internetowe Allegro
Czy któras z was kupowała takiego laptopa dla swojego smyka? Ja zastanawiam się nad jego kupnem.
Czy któras z was kupowała takiego laptopa dla swojego smyka? Ja zastanawiam się nad jego kupnem.
Wydziałyście na innym watku kolory mojego mieszkanka.Mam teraz mały zawrót głowy.Chcę kupić zasłony oraz koce na fotele i sofe.Niemoge się jak zwylke zdecydować co do koloru.Proszę więc o poradę.
KOC KOCE NARZUTA 160X210 MIKROFIBRA NISKA CENA!!! (334697777) - Aukcje internetowe Allegro kolory do sypialki z niebieskim na ścianie kolor bananowy,a do dużego z zielenią(ściana) pomarańcz.
WOAL GŁADKI 155CM-GATUNEK I - NAJNIŻSZA CENA (335251375) - Aukcje internetowe Allegro
Zasłony do zielonego też pomarańcz,a do niebieskiego jasny żółty(ten na zdjęciu z pomarańczem)
Czy doradzicie mi inne kolory?
KOC KOCE NARZUTA 160X210 MIKROFIBRA NISKA CENA!!! (334697777) - Aukcje internetowe Allegro kolory do sypialki z niebieskim na ścianie kolor bananowy,a do dużego z zielenią(ściana) pomarańcz.
WOAL GŁADKI 155CM-GATUNEK I - NAJNIŻSZA CENA (335251375) - Aukcje internetowe Allegro
Zasłony do zielonego też pomarańcz,a do niebieskiego jasny żółty(ten na zdjęciu z pomarańczem)
Czy doradzicie mi inne kolory?
Myślę, że było by ładnie gdyby narzuty były w kolorze zasłon, będzie wtedy wszystko ładnie do siebie pasowało, choć ja mam np. tak że jedną ścianę w salonie mam w kolorze ciemny-groszek (taki dziwny zielony) i dokupiłam do tego w tym samym kolorze narzutę na kanapę (bo mam białą) i musze ją na codzień czymś przykryć inaczej dawno już byłaby czarna) i tez ładnie wygląda.
Do tego możesz dokupić sobie kilka drobnych ozdób - np. flakon w tym samym kolorze albo obraz na ścianę w tej samej kolorystyce lub o takim kolorze ramki i będzie super!
A co do kolorów to do bananowego pasuje niebieski, ale pasuje także zielony (gorszkowy) (do wyboru), natomiast do zieleni, pasuje banan , ale także pomarańcz, dokładnie tak jak napisałaś ....więc myślę miju79, że dobrze wybierzesz.
Do tego możesz dokupić sobie kilka drobnych ozdób - np. flakon w tym samym kolorze albo obraz na ścianę w tej samej kolorystyce lub o takim kolorze ramki i będzie super!
A co do kolorów to do bananowego pasuje niebieski, ale pasuje także zielony (gorszkowy) (do wyboru), natomiast do zieleni, pasuje banan , ale także pomarańcz, dokładnie tak jak napisałaś ....więc myślę miju79, że dobrze wybierzesz.
HB* SMOBY WÓZEK DLA LALEK GŁĘBOKI wyprzedazW-WA (343232446) - Aukcje internetowe Allegro
dziś Natalka dostanie takiego prezenta, spacerówkę już zdążyła lekko dobić ale cóż sama do niej siadałahiahaihaih
HB*SMOBY PIASKOWNICA BASEN MOTYLEK W-WA (340839810) - Aukcje internetowe Allegro myślę jeszcze o czymś takim ale to już do domku na wieś;-)
dziś Natalka dostanie takiego prezenta, spacerówkę już zdążyła lekko dobić ale cóż sama do niej siadałahiahaihaih
HB*SMOBY PIASKOWNICA BASEN MOTYLEK W-WA (340839810) - Aukcje internetowe Allegro myślę jeszcze o czymś takim ale to już do domku na wieś;-)
Wóziczek piękny, piaskownica też :-) oglądałam ją w selgrosie tam jest w promocji chyba za 120zł (jeśli dobrze pamiętam)
My w końcu z piaskownicy zrezygnowaliśmy, bo jak sobie pomyslałam o tonach piasku jakie by Michas z pewnością w nosił z balkonu do mieszkania.... to mi się odechciało, no ale na wieś takie cudo to super sprawa :-)
My w końcu z piaskownicy zrezygnowaliśmy, bo jak sobie pomyslałam o tonach piasku jakie by Michas z pewnością w nosił z balkonu do mieszkania.... to mi się odechciało, no ale na wieś takie cudo to super sprawa :-)
*W* KIM siusiający dzidziuś 42 cm SMOBY + GRATIS (338207226) - Aukcje internetowe Allegro
taka lala jako ...enta zamieszkała z nami,odebraliśmy już wózek i lale..szczęście pełną parą
Nikuś na podwórku u sprzedającej była piaskownica motylek ale nie polecała jej, ponieważ ciężko się składa:-)w takim razie poszukiwania trwają nadal...
taka lala jako ...enta zamieszkała z nami,odebraliśmy już wózek i lale..szczęście pełną parą
Nikuś na podwórku u sprzedającej była piaskownica motylek ale nie polecała jej, ponieważ ciężko się składa:-)w takim razie poszukiwania trwają nadal...
Wiesz nad tym samym się zastanawiałam bo faktycznie mechanizm składania nie jest najlepszy.
Jako, że w temacie piaskownic jestem obcykana :-) to podeślę Ci link do piaskownicy, która moim zdaniem jest super (a cena zbliżona do motylka) no i do odbioru osobistego w Warszawie na Ochocie ;-):
Little Tikes PIASKOWNICA ZAMEK Super Promocja! (336401646) - Aukcje internetowe Allegro
Popatrzeć tez możecie w LeroyMerlin tam tez są piaskownice biedronki, żółwie (takie jak na allegro) po 155zł ale moim zdaniem bardzo tandetne
reklama
Podziel się: