reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja dzis kupilam Zuzi taka spacerowke - jest bombowa.
Moja Corcia niebardzo chce juz wysiadywac we wozku,a ja nie mam sily za Nia biegac z tym naszym 9kilowcem. Jestem zauroczona firma Deltim,no i tak wyszlo,ze ta parasolka,jak i poprzednia spacerowka,jest z tej firmy. Na zywo wyglada ciekawiej. I ma na siedzonku odbite takie jakby lapki malego pieska. Oczywiscie kolor,jaki wybralam,to ... czerwony!
Wózek spacerowy dwie tapicerki 4.5 kg Delti T.D. (320942513) - Aukcje internetowe Allegro
Moja Corcia niebardzo chce juz wysiadywac we wozku,a ja nie mam sily za Nia biegac z tym naszym 9kilowcem. Jestem zauroczona firma Deltim,no i tak wyszlo,ze ta parasolka,jak i poprzednia spacerowka,jest z tej firmy. Na zywo wyglada ciekawiej. I ma na siedzonku odbite takie jakby lapki malego pieska. Oczywiscie kolor,jaki wybralam,to ... czerwony!
Wózek spacerowy dwie tapicerki 4.5 kg Delti T.D. (320942513) - Aukcje internetowe Allegro
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No to prawda, fajny wóziczek! I jak się sprawdza? Wypróbowany już? Czy jeszcze nie dotarł?
Ja kupilam go u Nas w ZG w sklepie,wiec juz kilka razy byl wyprobowany. ;-) Poprzedni poszedl w odstawke.
Super sie sprawdza! Lekki,zwinny. :-) Jakbym pchala tylko Zuzie - w ogole go nie czuc,hihi. No i Mojej Corci tez sie podoba. :-) Od razu zrobila mu "cacy cacy". :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Kupilam dzis w CCC Zuzi butki posypane delikatniusim brokatem (jakby mgielka) - adidaski - wiosenne.
A my wczoraj kupiliśmy dla Małej adidasy NIKEw Deichmanie. Przecenione z 139 zl. na 99zł.!!! Różne modele dla mnie bomba: białe ( białe a nie różowe bo pomyślałam o Jędrulce ale dodatki w butkach wziełam już różowe a nie niebieskie)...
Co do zakupków to w smyku dostała płaszczyk :śliczny , czapuszki...kobieta!
Co do zakupków to w smyku dostała płaszczyk :śliczny , czapuszki...kobieta!
Widzę, że sezon na adidaski w pełni my tez musimy się wybrac do sklepu, mju a w którym outlecie kupiłaś te adidaski geox-a? Bo ja oglądałam na mojego małego w Faktory i chyba były jeszcze tańsze... ale głowy nie daje....
[sorki za błędy]
[sorki za błędy]
reklama
Podziel się: