reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Baska! Super ten rowerek i chyba takie kupię. Jeden zielony i jeden pomarańczowy. Widziałam też taki cały różowy - cudeńko - tylko boję się,że Igor mógłby w nim wylądować bo Natasza wszystko mu zabiera...

reklama
A ja dzis kupilam Zuzi taka spacerowke - jest bombowa. :-D
Moja Corcia niebardzo chce juz wysiadywac we wozku,a ja nie mam sily za Nia biegac z tym naszym 9kilowcem. :-p :sorry2: Jestem zauroczona firma Deltim,no i tak wyszlo,ze ta parasolka,jak i poprzednia spacerowka,jest z tej firmy. :cool2: Na zywo wyglada ciekawiej. :tak: I ma na siedzonku odbite takie jakby lapki malego pieska. :-D Oczywiscie kolor,jaki wybralam,to ... czerwony! :szok: :-p :-D :zawstydzona/y:

Wózek spacerowy dwie tapicerki 4.5 kg Delti T.D. (320942513) - Aukcje internetowe Allegro

No to prawda, fajny wóziczek! I jak się sprawdza? Wypróbowany już? Czy jeszcze nie dotarł?

Ja kupilam go u Nas w ZG w sklepie,wiec juz kilka razy byl wyprobowany. ;-) Poprzedni poszedl w odstawke. :-p
Super sie sprawdza! Lekki,zwinny. :-) Jakbym pchala tylko Zuzie - w ogole go nie czuc,hihi. :tak: :-D No i Mojej Corci tez sie podoba. :-) Od razu zrobila mu "cacy cacy". :-) :tak: :-D

Kupilam dzis w CCC Zuzi butki posypane delikatniusim brokatem (jakby mgielka) - adidaski - wiosenne. :-D

adidaskibu6.jpg

A my wczoraj kupiliśmy dla Małej adidasy NIKE:tak:w Deichmanie. Przecenione z 139 zl. na 99zł.!!! Różne modele dla mnie bomba:-D: białe ( białe a nie różowe bo pomyślałam o Jędrulce ale dodatki w butkach wziełam już różowe a nie niebieskie):zawstydzona/y:...
Co do zakupków to w smyku dostała płaszczyk :śliczny , czapuszki...kobieta!

A my kupilismy anielce buciki GEOX za 129 zł! Oczywiście w outlecie...rózowo białe.Sa fajniutkie, oddychające z mieciutkiej skórki

AGUTKO adidaski ZUZI śliczne!

Widzę, że sezon na adidaski w pełni :-D my tez musimy się wybrac do sklepu, mju a w którym outlecie kupiłaś te adidaski geox-a? Bo ja oglądałam na mojego małego w Faktory i chyba były jeszcze tańsze... ale głowy nie daje....

[sorki za błędy]

reklama
A my kupiliśmy Kamilkowi adidaski PUMY na rzepy biało granatowe :-)Kamilek wczoraj w nich już był a jaki zachwycony był :-D:szok::tak:

Do góry