reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Baska! Super ten rowerek i chyba takie kupię. Jeden zielony i jeden pomarańczowy. Widziałam też taki cały różowy - cudeńko - tylko boję się,że Igor mógłby w nim wylądować bo Natasza wszystko mu zabiera...

reklama
A ja dzis kupilam Zuzi taka spacerowke - jest bombowa. :-D
Moja Corcia niebardzo chce juz wysiadywac we wozku,a ja nie mam sily za Nia biegac z tym naszym 9kilowcem. :-p :sorry2: Jestem zauroczona firma Deltim,no i tak wyszlo,ze ta parasolka,jak i poprzednia spacerowka,jest z tej firmy. :cool2: Na zywo wyglada ciekawiej. :tak: I ma na siedzonku odbite takie jakby lapki malego pieska. :-D Oczywiscie kolor,jaki wybralam,to ... czerwony! :szok: :-p :-D :zawstydzona/y:

Wózek spacerowy dwie tapicerki 4.5 kg Delti T.D. (320942513) - Aukcje internetowe Allegro

No to prawda, fajny wóziczek! I jak się sprawdza? Wypróbowany już? Czy jeszcze nie dotarł?

Ja kupilam go u Nas w ZG w sklepie,wiec juz kilka razy byl wyprobowany. ;-) Poprzedni poszedl w odstawke. :-p
Super sie sprawdza! Lekki,zwinny. :-) Jakbym pchala tylko Zuzie - w ogole go nie czuc,hihi. :tak: :-D No i Mojej Corci tez sie podoba. :-) Od razu zrobila mu "cacy cacy". :-) :tak: :-D

Kupilam dzis w CCC Zuzi butki posypane delikatniusim brokatem (jakby mgielka) - adidaski - wiosenne. :-D

adidaskibu6.jpg

A my wczoraj kupiliśmy dla Małej adidasy NIKE:tak:w Deichmanie. Przecenione z 139 zl. na 99zł.!!! Różne modele dla mnie bomba:-D: białe ( białe a nie różowe bo pomyślałam o Jędrulce ale dodatki w butkach wziełam już różowe a nie niebieskie):zawstydzona/y:...
Co do zakupków to w smyku dostała płaszczyk :śliczny , czapuszki...kobieta!

A my kupilismy anielce buciki GEOX za 129 zł! Oczywiście w outlecie...rózowo białe.Sa fajniutkie, oddychające z mieciutkiej skórki

AGUTKO adidaski ZUZI śliczne!

Widzę, że sezon na adidaski w pełni :-D my tez musimy się wybrac do sklepu, mju a w którym outlecie kupiłaś te adidaski geox-a? Bo ja oglądałam na mojego małego w Faktory i chyba były jeszcze tańsze... ale głowy nie daje....

[sorki za błędy]

reklama
A my kupiliśmy Kamilkowi adidaski PUMY na rzepy biało granatowe :-)Kamilek wczoraj w nich już był a jaki zachwycony był :-D:szok::tak:

Do góry