reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

My też ostatnio przerzuciłyśmy się na CCC, u nas Daichman jakoś marnie zapatrzony i mizerny wybór jest. A w Smyku kupiłyśmy cudne kaloszki w krówki:-). Ola o mało co nie poszła w nich spać bo za nic nie chciała ich zdjąć

reklama
Trochę się ich naszukałam,ale w końcu znalazłam idealne! :-D (Tesco - Cherokee,jakby co ;-) )

img0010yk2.jpg

Agutko kalosze fantastyczne a sedesik przeuroczy (jesli taka rzecz moze byc urocza:baffled::-D) my rowniez szukamy obecnie kaloszkow, ale poniewaz zauwazylam ze Oliwii znow rosnie nozka to nie wiem czy nie zaopatrzymy sie w kalosze na jesien. Tym bardziej ze mamy dosc cieple lato ;-)

Madziu i jak sie Oli chodzi w tych kaloszkach z CCC :confused: mozesz wrzucic jakies foto :confused: bo my zazwyczaj zaopatrujemy sie w obuwie dla Oliwki wlasnie w tej sieci sklepow, bo maja duzy wybor slicznych bucikow i sa one dosc tanie :tak:

Juz minal miesiac jak tutaj ktos pisal... ale zleciało :-D

To teraz kolej na mnie :tak:

Własnie przyszła paczuszka z allegro o z takim rowerkiem dla Micasia na 2 latka :tak:

Rowerek 12 BMX UNITECK - 4 kolory - HIT NA PREZENT (413684566) - Aukcje internetowe Allegro

Wybralismy czerwony :-) Babcia dała kaskę a my zamówilismy :-) Także już na dwa latka Michas jeden prezencik ma, a wlaściwie to dwa, bo wczoraj przyszła też paczuszka od dziadka zza wielkiej wody z ciuszkami i słodyczami.

Ja zamierzam kupić Michasiowi jakis tor dla samochodzików ;-)

Dzis maz w delegacji a ja przyjechalam autobusem do pracy i teraz kombinuje jak tutaj złowić kogoś coby mnie odwiózł do domu z tym rowerkiem, bo paczka przyszla do pracy, a nie do domu, zeby babcia nie musiala caly dzien pilnowac mieszkania, w oczekiwaniu na paczkę...

No i teraz główkuję kogo wrobić w odwożenie :-D

Nika rowerek świetny. Kolor czerwony fajniutki. My Krzysiowi na wiosnę kupiliśmy bardzo podobny rowerek na kółkach 16`` (chyba) w kolorze włąsnie czerwono czarnym z koszyczkiem.

reklama
Do góry