reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja 2 dni temu kupilam Zuzi takie oto brokatowe pantofelki.
Aguś -butki odlotowe
Ja mojemu małemu mężczyźnie kupiłam dziś sandałki z Korneckiegoi do tego jeszcze trampeczki takie do piasku, no bo jak go sobie wyobraziłam w tych slicznych sandałkach w piaskownicy to mi się ten obraz wcale nie spodobał;-)
No i cały czas poluję na czapke dla małego, ale nigdzie nie moge znaleźć jego rozmiaru chyba sie spóźniłam bo juz czapki są strasznie przebrane
Ja mojemu małemu mężczyźnie kupiłam dziś sandałki z Korneckiegoi do tego jeszcze trampeczki takie do piasku, no bo jak go sobie wyobraziłam w tych slicznych sandałkach w piaskownicy to mi się ten obraz wcale nie spodobał;-)
No i cały czas poluję na czapke dla małego, ale nigdzie nie moge znaleźć jego rozmiaru chyba sie spóźniłam bo juz czapki są strasznie przebrane
Wasze przynajmniej niektóre maluchy już to mają.Mi przyszedł do głowy pomysł żeby na wysokości łózeczka zrobić linie na jednej ścianie.Na lini poodciskałabym w farbie literki i cyferki i zrobiła na ścianie alfabet.Drugim kompletem mała by sie bawiła.Za tą cenę można brać.Co wy myślicie o tym?
PUZZLE PIANKOWE 36 SZT. OKAZJA!!! NAJTANIEJ!!!!! (356439852) - Aukcje internetowe Allegro
PUZZLE PIANKOWE 36 SZT. OKAZJA!!! NAJTANIEJ!!!!! (356439852) - Aukcje internetowe Allegro
Mija ja osobiście gorąco polecam takie puzzle piankowe dla dzieci w tym wieku bo bardzo dobry rozwoj jest dzieki nim, i sa rozne wzory: literki cyferki, zwierzeta, owoce itp. Ale wazne jest jedno-rozmiar kazdego puzzla, jakie ma wymiary, bo tam sa tez male elementy takie jek srodeczki (te kolka) z niektorych liter, np B, P. I nawet moja Oliwka je kiedys juz żuła, wiec trzeba bardzo pilnowac, lepiej sprawic sobie wiekszy komplet.
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Luczynko my taką tablicę nabyliśmy ponad miesiąc temu, Przemko też ją ubóstwiał,do czasu, aż "przypadkiem" na niej nie stanąl i nie połamał . I czas pomyśleć o nowejgorąco polecamDziewczyny,
kupiłam w tym tygodniu gazete "Rodzice malego dziecka" i gratis byla taka tablica znikopis czy jakos tak to sie nazywa. Poprostu REWELACJA!!!!! Oliwia odkad to dostala cale dni siedzi, maluje potem zmazuje i tak w kolko. Procz tego specjalnego dlugopisu sa tez 3 pieczatki-trojkat, serduszko i kolko ze wzorem platka sniegu Polecam bo super to rozwija Zwlaszcza dla tych dzieci ktore lubia malowac i rysowac tak jak moja Oliwka.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Dziś pojechałyśmy z Zuzią do miasta autobusem bez wózka. 2h Nas nie było! No i Moja Córcia wzbogaciła się na tym spacerku w takie oto złote - księżniczkowe - sandałki.
reklama
Podziel się: