reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

my taką tablicę zakupiliśmy w sklepie z kawą..cholera nie pamiętam ale są tez ich stoiska w realu...i super, również polecamy . Natalka uwielbia na niej malować , odbijać pieczątki itp.:tak::tak:potwierdzamy super !!

reklama
A ja 2 dni temu kupilam Zuzi takie oto brokatowe pantofelki. :-D

400xr1.jpg

Aguś -butki odlotowe :tak:

Ja mojemu małemu mężczyźnie kupiłam dziś sandałki z Korneckiegoi do tego jeszcze trampeczki takie do piasku, no bo jak go sobie wyobraziłam w tych slicznych sandałkach w piaskownicy to mi się ten obraz wcale nie spodobał;-)

No i cały czas poluję na czapke dla małego, ale nigdzie nie moge znaleźć jego rozmiaru:baffled: chyba sie spóźniłam bo juz czapki są strasznie przebrane

Mija ja osobiście gorąco polecam takie puzzle piankowe dla dzieci w tym wieku bo bardzo dobry rozwoj jest dzieki nim, i sa rozne wzory: literki cyferki, zwierzeta, owoce itp. Ale wazne jest jedno-rozmiar kazdego puzzla, jakie ma wymiary, bo tam sa tez male elementy takie jek srodeczki (te kolka) z niektorych liter, np B, P. I nawet moja Oliwka je kiedys juz żuła, wiec trzeba bardzo pilnowac, lepiej sprawic sobie wiekszy komplet.

Dziewczyny,
kupiłam w tym tygodniu gazete "Rodzice malego dziecka" i gratis byla taka tablica znikopis czy jakos tak to sie nazywa. Poprostu REWELACJA!!!!! Oliwia odkad to dostala cale dni siedzi, maluje potem zmazuje i tak w kolko. Procz tego specjalnego dlugopisu sa tez 3 pieczatki-trojkat, serduszko i kolko ze wzorem platka sniegu :tak: Polecam bo super to rozwija :tak:Zwlaszcza dla tych dzieci ktore lubia malowac i rysowac tak jak moja Oliwka.
Luczynko my taką tablicę nabyliśmy ponad miesiąc temu, Przemko też ją ubóstwiał,do czasu, aż "przypadkiem" na niej nie stanąl i nie połamał . I czas pomyśleć o nowej:dry::tak:gorąco polecam:tak:

Dziś pojechałyśmy z Zuzią do miasta autobusem bez wózka. :-D 2h Nas nie było! :-D No i Moja Córcia wzbogaciła się na tym spacerku w takie oto złote - księżniczkowe - sandałki. :-D :-D :-D

sandalkilo1.jpg

sandalki1sc1.jpg

reklama
Do góry