reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Dziewczyny,nie widzialam u Nas tematu dotyczacego promocji,no i nawet nie wiem,czy taki posiadamy. :baffled: Jak cos,to pisze tutaj. ;-)

Wczoraj wieczorkiem bylam w Carrefour`ze,no i Pampersy - Jumbo sa w promocji. Kosztuja 42,90zl. :-D A do tego dolaczona jest plytka z piosenkami dla dzieci. :-D :-p

reklama
A ja dzis,w koncu,kupilam Zuzi plaszczyk na wiosne. :-D :-D :-D Juz chce ciepelko,zeby moc go Jej ubrac!!! :tak: :tak: :tak: :-D

kurtalkadn1.jpg

kurtalka1dl1.jpg

Śliczny ten płaszczyk.Ile zapłaciłaś za niego? U mnie przynajmniej w tamtym tygodniu nie było jeszcze zadnych cieńszych płaszczyków.Zreszta kurta z jesieni jest jeszzce dobra.

Super płaszczyk... Ja też szukam teraz czegoś dla Nataszki bo Igora kurtki z jesieni są dobre.
A tak poza tym chcemy kupić dzieciom rowerki ale takie na pompowanych kołach i nic ciekawego nie mogę znaleźć. Dajcie znać jakbyście gdzieścoś fajnego zauważyły. Chodzi mi o taki na trzech kółkach i do pchania...

Hej!
A my wczoraj kupilismy Anielce taką parasolke:
MACLAREN VOLO BROWN STRIPE KOLEKCJA 2008 (318627799) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie na Allegro, tylko w sklepie dziecięcym i zapłaciliśmy 350 zł. Coraz częściej się przekonuje, że allegro już nie zawsze jest najtańsze... nie mówiąc o tym, że trzeba czekać i nie wiadomo co przyjdzie w paczce.

Bylismy odrazu potem na zakupach i parasolka sprawdza się super - z naszą teutonią wyjazd na zakupy to cała wyprawa a ten wózeczek leciutki i zajmuje malutko miejsca...

reklama
mju - my też mamy maclarena ale inną parasolkę bo Qestsport i bardzo wogóle sobie chwalę te wózki tej firmy fajnie sie prowadza isą leciutkie :-)

Do góry