reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Nawet ciekawie to wygląda, przypomina chyba któregoś Mutsy?
Ja już też się zdecydowałam - będę miała PegPerego - gondola Piumotta na stelażu Classe4. Tradycyjny 4kołowy, obszerny i ocieplany. W końcu maluszek ma całą zimę w nim przejeździć, a to jednak bobo jest ważniejsze - a nie to czy ładny i modny :D

reklama
Fajno wygląda ten wózek,ale od kilku osób już słyszałam,że trójkołowe źle się prowadzą ;D
I jakoś nie wiem jeszcze jaki wózek,ale chyba Tako,bo jakoś tak od ub.roku mi się podoba.Nie wiem dlaczego jest tak mało wózków tylko głębokich,bo spacerówek jest fulllllllll........ ;)

Mycha, tak właśnie mam już dwa łóżeczka ale to pierwsze niezbyt mi się podoba więc zamówiłam u stolarza boki na wzór tego któe kupiłam ostatnio i będą dwa śliczne!

a co do wóżków to ja wprawdzie na razie "na sucho" ale jestem bardzo zadwolona z trzykołowca bo lekko sięprowadzi i ma blokowane to skrętne kółko także mam nadzeję, że nie będzie problemów. Zobaczymy jak to będzie w praktyce.

Ja nie mam nadal nic dla maluchów....ale jak ostatnio byłam na stoisku Cheroke (nie wiem jak się pisze)...to były takie cudne komplety spodnie i bluza dla niemowlaków.....echhhhhh...aż i się w nocy śniły....

Dziś kupiłam gazetkę "Mam dziecko" i tam jej ranking i opis fotelików samochodowych i jak się robi na nich crash testy....macie tą gazetkę?

mycha12 cóż mogę napisać...test przeprowadzony był na 8 fotelikach i takiego co się pytasz nie było...do tego najlepszym okazał się fotelik CHICCO KEY 1, który UWAGA!!!! kosztuje około 800 zł ;D poprostu wydawało mi się, że np. Margolis kupiła bardzo drogo te swoje foteliki (pomijam fakt, że my musimy kupic po dwa)...a tu się okazuje, że one wg tej gazetki są z tej niższej półki..ja normalnie się załamię,,,,...

Aga lepiej się tym aż tak bardzo nie sugerować.
To jest tak jak z ze wszystkim.Trzeba wybrać to co jest polecane przez znajomych i w miarę niedrogie.

reklama
Aga, a wg tej gazetki jak się sprawdził peg perego Primo Vaggio?
Tak z ciekawości pytam, bo właśnie moi rodzice taki nam sprawili. Razem z wózkiem zresztą. Ale się cieszę :)

Do góry