reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zuzia te wieksze zabawki ma albo ulozone w kacikach pokoju,albo na polce. :-) No,a te drobniejsze ma w takim plastikowym koszyku - jakby na zakupy.
Jestem MIJA nie MJU.;-)
Przeglądam teraz wszystko do mieszkań,spodobała mi się tapeta.Pokój ma szrokość 216,więc myślę że ten wzór powiększy go.Co wy na to?
FOTOTAPETY,FOTOTAPETA FIRMY KOMAR NAJTANIEJ (291762420) - Aukcje internetowe Allegro
Przeglądam teraz wszystko do mieszkań,spodobała mi się tapeta.Pokój ma szrokość 216,więc myślę że ten wzór powiększy go.Co wy na to?
FOTOTAPETY,FOTOTAPETA FIRMY KOMAR NAJTANIEJ (291762420) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem MIJA nie MJU.;-)
ale po co te złości, złość piękności szkodzi!!!!! a poza tym tęsknię za mju!!!!
Misiał ma dwa plastikowe pudełka, reszta w zamykanej szafce, pluszaki walaja się wszędzie ale staram się je zmieścić na jednej półce ... jak tak dalej pójdzie to też będę musiała kupic większe mieszkanie na zabawki Michałka, sami mu mało kupujemy, ale wiecie jak to jest to ten wpadnie na kawkę, to tamten i przy okazji coś się Misiałkowi dostanie
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
jak tak dalej pójdzie to też będę musiała kupic większe mieszkanie na zabawki Michałka, sami mu mało kupujemy, ale wiecie jak to jest to ten wpadnie na kawkę, to tamten i przy okazji coś się Misiałkowi dostanie
Skad ja to znam... ;-)
Ja sie zastanawiam,gdzie tu dorobic sobie drugi pokoj... Bym sie wyprowadzila,a Zuzi zostawila ten wiekszy,hehehe. ;-)
edi
mamusia Wojtusia
Mijuś ja tam za fototapetą nie przepadam,ale widoczki piękne
Wojtek swoje zabawki ma w stojącej biedronce z materiału i i żabie z plastiku;-) autka na półeczce lub podłodze w zależności od wielkości i pluszaki są wszędzie.Ostatnio zrobiłam z nimi porządek i jest tego trochę mniej;-)
Wojtek swoje zabawki ma w stojącej biedronce z materiału i i żabie z plastiku;-) autka na półeczce lub podłodze w zależności od wielkości i pluszaki są wszędzie.Ostatnio zrobiłam z nimi porządek i jest tego trochę mniej;-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Przemko ma w swoim pokoju dużo półek i basen na zabawki ale już myślę o jakimś regale bo nie ma gdzie tego upychać.
A poza tym to chyba wyrodna jestem bo część zabawek po prostu mu schowałam bo po prostu miał te zabawki gdzieś i co jakiś czas coś tam mu wyciągam. Dzięki temu trochę porządniej ma w pokoju a i frajdę chyba większą.
Wogóle to jego ulubioną zabawką jest taka magiczna kula w którą wkłada różnokształtne i kolorwe klochi,mógłby to robić godzinami,choć mama niekoniecznie;-)
A poza tym to chyba wyrodna jestem bo część zabawek po prostu mu schowałam bo po prostu miał te zabawki gdzieś i co jakiś czas coś tam mu wyciągam. Dzięki temu trochę porządniej ma w pokoju a i frajdę chyba większą.
Wogóle to jego ulubioną zabawką jest taka magiczna kula w którą wkłada różnokształtne i kolorwe klochi,mógłby to robić godzinami,choć mama niekoniecznie;-)
reklama
Aniu to ja też jestem "wyrodna" w tym powyzszym znaczeniu ;-) Mały po jakimś czasie zpomina, że miał jakąś zabawkę, wyjmuje mu ją a on jest wtedy ogromnie szczęśliwy tak jakby dostał coś nowego
Podziel się: