reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Czemu tak długo mamy czekać?:-p;-)

No wlasnie! Ja tez sie nie zgadzam!

Ha ha rozsmieszyła mnie wasza niecierpliwość :-);-):tak: Umieszcze je jutro, bo jestem w pracy :tak:, wrócę o 17:30 do domu, zjem, włącze baterie od aparatu zeby się naładowały, chwilę się pobawię z Michasiem i polece na angielski, wrócę o 21:30, to wtedy pod warunkiem, że baterie będa już naładowane zrobię zdjęcia i jutro Wam je wkleję ;)

Może być? :-p:-);-):tak::-D

Sorki dziewczyny :sorry2: nie naładowałam wczoaj baterii :no: i fotek nie zrobiłam...:zawstydzona/y::sorry2: miałam wczoraj cięzki dzień ... wybaczcie...

Głupio mi się zrobiło, że tych zdjęc nie zrobiłam, więc poszukałam na necie i oto te bluzeczki które kupiłam Michałkowi w "besta plus", na zdjęciach mali modele, kupiłam je taniej niż w tym sklepie intrenet., bo po 20zł :
Besta-plus-pierwsza bluzeczka

Besta-plus-druga bluzeczka

fajne te bluzeczki.

a oto nasze buciki i kombinezon
zdjcie018ce9.jpg

zdjcie017kg3.jpg

zdjcie016cp9.jpg

Nika i twoje a raczej Michasia bluzeczki i Kasiu czy Kacperku twoje buciki i kombinezon bardzo ładne. Pokażcie je na chłopcach.

reklama
Do góry