reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No wlasnie! Ja tez sie nie zgadzam!
Czemu tak długo mamy czekać?;-)
No wlasnie! Ja tez sie nie zgadzam!
Ha ha rozsmieszyła mnie wasza niecierpliwość :-);-) Umieszcze je jutro, bo jestem w pracy , wrócę o 17:30 do domu, zjem, włącze baterie od aparatu zeby się naładowały, chwilę się pobawię z Michasiem i polece na angielski, wrócę o 21:30, to wtedy pod warunkiem, że baterie będa już naładowane zrobię zdjęcia i jutro Wam je wkleję
Może być? :-);-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ja nie przyjmuje takiego tlumaczenia. Ten angielski,to tylko jakas licha wymowka.
Sorki dziewczyny nie naładowałam wczoaj baterii i fotek nie zrobiłam... miałam wczoraj cięzki dzień ... wybaczcie...
Głupio mi się zrobiło, że tych zdjęc nie zrobiłam, więc poszukałam na necie i oto te bluzeczki które kupiłam Michałkowi w "besta plus", na zdjęciach mali modele, kupiłam je taniej niż w tym sklepie intrenet., bo po 20zł :
Besta-plus-pierwsza bluzeczka
Besta-plus-druga bluzeczka
Głupio mi się zrobiło, że tych zdjęc nie zrobiłam, więc poszukałam na necie i oto te bluzeczki które kupiłam Michałkowi w "besta plus", na zdjęciach mali modele, kupiłam je taniej niż w tym sklepie intrenet., bo po 20zł :
Besta-plus-pierwsza bluzeczka
Besta-plus-druga bluzeczka
kasia-zurek
Mamusia Kacpusia
fajne te bluzeczki.
a oto nasze buciki i kombinezon
a oto nasze buciki i kombinezon
reklama
Dawno nikt tutaj nie zaglądał.Patrysi zabawki trzymamy w zwykłym papierowym pudełku.Niestety drze się coraz bardziej.Myślę nad plastikowym pojemnikiem.Niechcącą znalazłam coś takiego.Niewiem tylko czy nie będzie za małe na zabawki.
wiklinowo-misiowy pojemnik na zabawki...HIT 2007` (292371359) - Aukcje internetowe Allegro
W czym wy trzymacxie?
wiklinowo-misiowy pojemnik na zabawki...HIT 2007` (292371359) - Aukcje internetowe Allegro
W czym wy trzymacxie?
Podziel się: