reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Rybko,fajniusie buciki! Filipek na pewno w nich nie zmarznie. :-)

Mija,Ty sie swojej rodziny nie sluchaj,bo w ten sposob daleko nie zajdziesz. :no: :-p Wszystko do siebie pasuje. :-) :tak:

Megi domyślam się że bez nich:tak: ,oni raczej nie doradzają ,a częściej przeszkadzają:-p.Chodziło mi o jakąś koleżankę.:tak::-)

Byłam w wekend na zakupach, kupiłam mojemu małemu dwie sliczne bluzeczki w "besta-plus" w Faktory, polecam ten sklep, są tam świetne jakościowo ubranka w rozsądnej cenie. Zawsze kupuje tam małemu bluzeczki i spodenki :tak:
Sobie natomiast kupiłam spódnicę, czarna, prosta, elegancka, pasuje do wszystkiego, idealna do pracy, a cena była zaskakująco atrakcyjna :tak::-)
Szybki wypad ale udany :tak:

reklama
Do góry