reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Tu zamieszczam zdjęcia tej sukienki w której mówicie że mi lepiej i buty do niej.
suknia001bs3.jpg

suknia002ql4.jpg

buty001oq7.jpg

buty002im1.jpg

Mija kiecka swietna :tak:bardzo mi sie podoba !! :-) i nie rozumiem dlaczego Twoja rodzinka uwaza ze te buty nie pasuja :confused: Przeciez takie klasyczne czarne butki pasuja do wszystkiego :tak:Moim zdaniem, bedziez wygladala slicznie :happy2:

Dziękuję Luczynko.:tak::-) Sądzą tak moze dlatego że ona ogólnie jest może i długa ,ale to rozmiar 40:-p:szok::-D.Na szczęście z tyłu jest wiązana jak gorset i zeszczupli się ją.Tylko że i długość robi się ciut krótsza i bardziej widać buty. Mam jednak nadzieję że fryz będzie dobry i na buty nikt nie zwróci uwagę.

Jutro ide kupić Michasiowi nowe buciki po domku z otwartmi palcami. 2 tygodnie temu mu kupiłam nowe i juz są za małe :szok: a było sporo luzu, on chyba tak podkurcza paluszki ... nawet jak go postawiłam na podłodze, pzeszedł parę kroków i dalej był w butkach luz z przodu, więc wzielimsy je, a po kilku dniach zauważyłam, że mu paluszki wystają :szok: no i trzeba kupić nowe ....

Mija, śliczna sukienka, i czy ona jest w kolorze czekoladowy brąz??? ;-) mój ulubiony zresztą!!! a buty jasne , że pasują, nie słuchaj nikogo, zle doradzaja ;-)

Dzięki dziewczynki.Dokupiłam sobie dziś szal w trzech odcieniach brązu.I złote spineczki na włosy.
Nika niewiem jak u ciebie w sklepach,ale teraz trudno bedzie ci dostać butki z odkrytymi palcami,bo jako letnie są pochowane.

reklama
Do góry