reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Witajcie!
U nas Mrcin robil za dziewczynke, Karolka za chlopca i dopiero Bartus robi jak nalezy - za chlopczka. A i tak dzis slyszalam jak - mama z przedszkola zapytala Bartusia "czyja ty jestes?". A dobrze wie, ze to chlopak.. Pomijam kwestie w co byl ubrany - 200% chlopaka...

reklama
Maciusia tez biora za dziewczynke, ale raczej bardzo sie wahaja, i zanim cos powiedza to sie pytaja-chlopiec czy dziewczynka?A wahaja sie pewnie tylko dlatego,ze jest ubrany na niebiesko. Jakby byl w innym kolorze to juz bylby Macieja, a nie Maciejem:) Ale mi te pomylki nie przeszkadzaja, bo ludzie co sie pytaja to mowia-"a to jednak chlopiec, a taki sliczny jak dziewusia" i mi serce mieknie:) A w wakacje gdy byl u mojej mamy i poszli razem do sklepu, to od jakiejs pani ekspedientki dostal 2 paski do spodni! Dziewczece! Rozowy i bialy, w motylki! hahaha

A takie rekawiczki,z piszczalkami,dostala Zuzia od mojej Mamy. :-D

pict0020dy4.jpg

Super,ze tak Wam sie podobaja te rekawiczki. :-D Zuzi tez baaaaaaaaardzo przypadly do gustu. :-D :tak:

Patuniu,masz sliczniuchne kroliczkowe paputki! :-)
Zuzia ma takie misie,ale za duze... :sorry2: Musze poszukac mniejszych,hehe. ;-)

Kupiłam maluchom zamiast kapci takie grube skarpetki z całąpodeszwą podklejoną taką jakby gumą. Super sprawa.
Poza tym mamy też wreszcie kombinezony. Zrobię może jutro fotki i wkleję jak mi się uda...

reklama
W tych Pati ma niby 1cm do końca,ale nadeptuje na piętki w łapetkach czasami.Więc chyba powinny być większe.Koszt 9zł.Był i rozmiar większy ,ale myślałm że ten będzie dobry.:-:)baffled:

Do góry