reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Witajcie!
U nas Mrcin robil za dziewczynke, Karolka za chlopca i dopiero Bartus robi jak nalezy - za chlopczka. A i tak dzis slyszalam jak - mama z przedszkola zapytala Bartusia "czyja ty jestes?". A dobrze wie, ze to chlopak.. Pomijam kwestie w co byl ubrany - 200% chlopaka...

reklama
Maciusia tez biora za dziewczynke, ale raczej bardzo sie wahaja, i zanim cos powiedza to sie pytaja-chlopiec czy dziewczynka?A wahaja sie pewnie tylko dlatego,ze jest ubrany na niebiesko. Jakby byl w innym kolorze to juz bylby Macieja, a nie Maciejem:) Ale mi te pomylki nie przeszkadzaja, bo ludzie co sie pytaja to mowia-"a to jednak chlopiec, a taki sliczny jak dziewusia" i mi serce mieknie:) A w wakacje gdy byl u mojej mamy i poszli razem do sklepu, to od jakiejs pani ekspedientki dostal 2 paski do spodni! Dziewczece! Rozowy i bialy, w motylki! hahaha

A takie rekawiczki,z piszczalkami,dostala Zuzia od mojej Mamy. :-D

pict0020dy4.jpg

Super,ze tak Wam sie podobaja te rekawiczki. :-D Zuzi tez baaaaaaaaardzo przypadly do gustu. :-D :tak:

Patuniu,masz sliczniuchne kroliczkowe paputki! :-)
Zuzia ma takie misie,ale za duze... :sorry2: Musze poszukac mniejszych,hehe. ;-)

Kupiłam maluchom zamiast kapci takie grube skarpetki z całąpodeszwą podklejoną taką jakby gumą. Super sprawa.
Poza tym mamy też wreszcie kombinezony. Zrobię może jutro fotki i wkleję jak mi się uda...

reklama
W tych Pati ma niby 1cm do końca,ale nadeptuje na piętki w łapetkach czasami.Więc chyba powinny być większe.Koszt 9zł.Był i rozmiar większy ,ale myślałm że ten będzie dobry.:-:)baffled:

Do góry