reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Agutko! Ten kobinezon Macius ma niby na 92, ale jest tam napisane 12 i wcale nie jest za duzy!:szok: Chyba oszukany!!!

W dodatku jak go ubralam w spodnie i kurteczke to sie okazuje, ze z tym wywinieciem(ozdobnym, ale na szczescie mozna odwinac) jest akurat, ale jesli chodzi o zapiecie, to tak na styk! Obawiam sie, ze na koniec zimy Macius moze sie w nim nie zmiescic!:szok:Ciasno jest! Dlatego, ze kurteczka jest gruba:tak: , i spodnie tez. Ale napisze o tym zakupie babcinym tak-wizualnie jet fajny, podoba mi sie zestawienie kolorow, ale reszta to niestety lipa! Kurteczka ma wysoko pod szyjka stojke, i to tak duza, ze mimio iz Macius ma dluga szyjke, to tej kurtki nie moge zapiac do samego konca:-(i chyba z 5cm nie jest zapiete. To 1 minus. Drugi, to taki, ze kaptur jest za maly! przymierzalam bez czapki to jest taki akurat, a na czapke bedzie za maly, natomiast w ogole nie mozna go zapiac(ma zapiecie pod broda na guzik. Lipa!!! Calosc na guziki, nawet spodnie, brakuje mi regulowanych szelek na inne zapiecie. Material dosc sztywny przez ocieplenie. Spodnie nie maja po bokach zapiecia i ciezko wlozyc...Ale jestm niewdzieczna....co;-) Uwazam, ze szkoda kasy na ten komplet...Niestey nie moglam tego powiedziec tesciowej. Pytala czy sliczny-no sliczny, a ze niepraktyczny, to inna bajka...
Ale czapki na szczcescie sa super! Jedna na teraz jest taka akurat, druga, super gruba ciut za duza, ale nie przeszkadza w noszeniu. Super! to trafiony zakup!

Luczynko, ale się nasmiałam, dobre ;-) no w sumie niewiadomo, może lubi róż?! ;-) któż to wie, następnym razem pozwole mu samemu wybrać!

Mija, mnie za to pytaja czy to dziewczynak, przez te jego loczki ;-) jakbym go ubrala w roże, to już by była z niego 100% dziewczynka ;-)

heh, jak byłam raz z Kacpuniem na zakupach to podeszło do nas dziecko ok dwuletnie i Kacpik zaczął się bawić z tym dzieckiem i podeszła mama dziecka i mówię do Kacpra "zobacz przyszła mamusia po twoją koleżankę" a ta się odzywa "to jest chłopiec, taki mały hipisek" BOŻE!! długie włoski z loczkami liliowe spodenki w kwiatki i motylki i różowa bluzeczka z barbie czy czymś takim... bij zabij myślałam że to dziewczynka.... i czerwone sandałki z cekinami... normalnie tego widoku nie da się zapomnieć...

Mnie tez czesto mowia ze Oliwka to chlopczyk :wściekła/y: Kiedys nie wytrzymalam i bardzo niemilym glosem odpowiedzialam "To jest dziewczynka, nie widac? Ma rozowe ubranka i kolczyki!" No i pan ktory tak stwierdzil bardzo szybko sie zmyl z kwasna mina :eek::-D

Szybko się denerwujesz?:-pCzy to juz któraś osoba z kolei ci tak powiedziała.:-p:szok: Mnie też się pytali i mówili że łądny chłopczyk.:-D:-D:-D

Mija fakt ze jestem osoba nerwowa i wybuchowa ;-)ale to byla ktoras osoba z kolei, ktora nawiasem nas zna i wie ze mamy coreczke :eek::wściekła/y:wiec hasla typu "ładny chlopczyk" sa wkurwiacjace :wściekła/y:i ja jak ja ale moj G to ostoja spokoju a tez kiedys nie wytrzymal i powiedzial cos zonie tego pana :eek::szok:

reklama
LUCZYNKO, spokojnie, bo się wrzodów żoładka nabawisz ;-) no widzisz jak to jest, u nas odwrotnie Leon robi za dziewczynke ;-)

Do góry