reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Margolis pochwal sie nowa bryczka :tak::-)
A co do spiworka to my taki mamy, ocieplany polarkiem. Kupilam go juz przed porodem i wykorzystalam go juz w zeszlym roku bo Oliwka super sobie w nim lezala i byla cala przykryta jak w lozeczku pod kolderka :tak: Super rzecz! W tym roku bedzie z niego korzystala na siedzaco juz ;-) Ja polecam taki sprzet ;-)

My do wozka, na nogi mamy taki wklad z miskiem w srodku- z wierzchu jest granatowy ortalion a od srodka bielusi kozuszek. Gore mozna zapiac w formie kapturka, ale nie wiem, czy Macius nie wyrosl z tego...

A kombinezon na zime Maciusiowi kupila moja tesciowa. Dzis go zobacze. Wiem tylko, ze jest granatowo niebieski, dwuczesciowy i w rozmiarze 92!!!:szok::szok::szok:Nie wiem, czy Macio sie w nim nie utopi!!! Ale podobno jest tak zrobiony, ze mozna go ladnie wywijac...Zobaczymy...Teraz Macio nosi kurteczke jesienna na 86, rekawki ma ciut za dlugie i mu lekko wywijam na raz, natomiast na dlugosc, jest dosc krotka, wiec moze ten kombinezon na 92, bedzie akurat? Nie moge sie doczekac az go zobacze! No i tesciowa kupila mu tez czapke do koloru, pilotke z kozuszkiem bialym, szalik i rekawiczki, i jakas druga czapke, tylko ze sama nie wie, jaki rozmiar! A Macio ma duuuza glowke!!!

92 ? :szok::szok: Moja Oliwka bedzie miala taki rozmiar chyba na przyszly rok :-D a dodam ze jst bardzo wysoka (moim zdaniem) bo ma juz 81 cm wzrostu :tak::-) tyle ze jest przy tym dosc szczupla i ciuszki na niej poprostu wisza :-p:-D

Kupiłam jakiś czas temu Pati książeczkę "Krówka ślicznotka".Zawsze wszystkim z każdym się dzieli,jednak gdy była moja siostra z córką tej książezki nie chciała dać.Awantura na całego.Kupiłam z tej samej seri "Ciekawski kotek". Dałam Pati rano po obudzeniu żeby się czymś zajeła, a ona moją rękę wzieła i żebym z nią przewracała kartki i mówiła co jest na obrazkach.:tak::-D

A oto buciki Leonka,DEI-tex, prosimy ciocie Mije o ocene, ;-)
buciki001pomniejszonyrw7.jpg

i kapcie ;-)
buciki002pomniejszonylk9.jpg

reklama
Dzięki Mijuś ;-) mam nadzieję ze będą dobre a i cena przyzwoita, 49zeta ;-) Kapcie Leonek oglądal wlaśnie różowe, ale mama nie pozwoliła na nie ;-)

Do góry