reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

reklama
Margolis pochwal sie nowa bryczka :tak::-)
A co do spiworka to my taki mamy, ocieplany polarkiem. Kupilam go juz przed porodem i wykorzystalam go juz w zeszlym roku bo Oliwka super sobie w nim lezala i byla cala przykryta jak w lozeczku pod kolderka :tak: Super rzecz! W tym roku bedzie z niego korzystala na siedzaco juz ;-) Ja polecam taki sprzet ;-)

My do wozka, na nogi mamy taki wklad z miskiem w srodku- z wierzchu jest granatowy ortalion a od srodka bielusi kozuszek. Gore mozna zapiac w formie kapturka, ale nie wiem, czy Macius nie wyrosl z tego...

A kombinezon na zime Maciusiowi kupila moja tesciowa. Dzis go zobacze. Wiem tylko, ze jest granatowo niebieski, dwuczesciowy i w rozmiarze 92!!!:szok::szok::szok:Nie wiem, czy Macio sie w nim nie utopi!!! Ale podobno jest tak zrobiony, ze mozna go ladnie wywijac...Zobaczymy...Teraz Macio nosi kurteczke jesienna na 86, rekawki ma ciut za dlugie i mu lekko wywijam na raz, natomiast na dlugosc, jest dosc krotka, wiec moze ten kombinezon na 92, bedzie akurat? Nie moge sie doczekac az go zobacze! No i tesciowa kupila mu tez czapke do koloru, pilotke z kozuszkiem bialym, szalik i rekawiczki, i jakas druga czapke, tylko ze sama nie wie, jaki rozmiar! A Macio ma duuuza glowke!!!

92 ? :szok::szok: Moja Oliwka bedzie miala taki rozmiar chyba na przyszly rok :-D a dodam ze jst bardzo wysoka (moim zdaniem) bo ma juz 81 cm wzrostu :tak::-) tyle ze jest przy tym dosc szczupla i ciuszki na niej poprostu wisza :-p:-D

Kupiłam jakiś czas temu Pati książeczkę "Krówka ślicznotka".Zawsze wszystkim z każdym się dzieli,jednak gdy była moja siostra z córką tej książezki nie chciała dać.Awantura na całego.Kupiłam z tej samej seri "Ciekawski kotek". Dałam Pati rano po obudzeniu żeby się czymś zajeła, a ona moją rękę wzieła i żebym z nią przewracała kartki i mówiła co jest na obrazkach.:tak::-D

A oto buciki Leonka,DEI-tex, prosimy ciocie Mije o ocene, ;-)
buciki001pomniejszonyrw7.jpg

i kapcie ;-)
buciki002pomniejszonylk9.jpg

reklama
Dzięki Mijuś ;-) mam nadzieję ze będą dobre a i cena przyzwoita, 49zeta ;-) Kapcie Leonek oglądal wlaśnie różowe, ale mama nie pozwoliła na nie ;-)

Do góry