reklama
Agutko niewiem czy tobie potrzebny fotelik do samochodu,ja się nad tym zastanawiam
^^^ DISNEY Fotelik MAXI COSI PRIORI 9-18 kg ^^^ (190233576) - Aukcje internetowe Allegro
^^^ DISNEY Fotelik MAXI COSI PRIORI 9-18 kg ^^^ (190233576) - Aukcje internetowe Allegro
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
A ja kupiłam dziś mojej córeczce rajstopki do jej sukieneczek i jestem w szoku bo kosztowały więcej niż takie cieńkie dla mnie.....
Margolis,
ja też byłam zszokowana z lekka gdy sprzedawczyni za rajstopki które ostatnio kupiłam Przemkowi zażądała 14 zł od pary
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Agutko sandałeczki prześliczne :-) , a w ogóle to jaki rozmiar kupiłaś?
Renee,to jest rozmiar 12-18 meisiecy. :-) Byl jeszcze 6-12 miesiecy,ale nawet sprzedawczyni stwierdzila,ze cos im sie pomylilo,bo sa bardzo male... Raczej to bylo 0- miesiecy. ;-)
Agutko niewiem czy tobie potrzebny fotelik do samochodu,ja się nad tym zastanawiam
Mija,fotelik booooooooooooombaaaaaaaaaa!!! Kurcze,przydalby sie,pewnie,ze tak. ;-) Tylko on jakis taki bez pasow,czy co?
lucy79
Fanka BB :)
Edi mam dokładnie tak samo, a im więcej oglądam tym mam większy mętlik w glowie.Kurcze a ja nie potrafię się zdecydowac na spacerówkę juz sama nie wiem,która mi się podoba poradźcie coś,plissssss....
Cały czas zastanawiam się nad BABY DESIGN WALKER
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zadałam im pytanie o pasy i zdjęcia z boku ale cisza narazie. Bez odpowiedzi.
Mija,to ja czekam razem z Toba na odpowiedz. ;-)
Kurcze a ja nie potrafię się zdecydowac na spacerówkę juz sama nie wiem,która mi się podoba poradźcie coś,plissssss....
Deltim Frog!!!
uleeczka
Wrześniowe mamy'07 Wrześniowe mamy'06
taki wozek mi sie podoba:
Wózek WALKER 2007,BABY DREAMS,WYS-KURIEREM, W-WA (190944882) - Aukcje internetowe Allegro
piszcie jak wam sie widzi;-)
Wózek WALKER 2007,BABY DREAMS,WYS-KURIEREM, W-WA (190944882) - Aukcje internetowe Allegro
piszcie jak wam sie widzi;-)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A ja dzis kupilam Mojej Zuzance taki oto basenik.
Podziel się: