reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Agutko sandałeczki prześliczne:tak: :-) , a w ogóle to jaki rozmiar kupiłaś?

Martruda mi się nowofunlandy od dawna podobają, no i jeszcze bernardyny-są przepiękne:tak:

reklama
Agutko sandałeczki prześliczne:tak: :-) , a w ogóle to jaki rozmiar kupiłaś?

Renee,to jest rozmiar 12-18 meisiecy. :-) Byl jeszcze 6-12 miesiecy,ale nawet sprzedawczyni stwierdzila,ze cos im sie pomylilo,bo sa bardzo male... Raczej to bylo 0- miesiecy. :-p ;-)

Agutko niewiem czy tobie potrzebny fotelik do samochodu,ja się nad tym zastanawiam
^^^ DISNEY Fotelik MAXI COSI PRIORI 9-18 kg ^^^ (190233576) - Aukcje internetowe Allegro

Mija,fotelik booooooooooooombaaaaaaaaaa!!! :-D :-D :-D Kurcze,przydalby sie,pewnie,ze tak. ;-) Tylko on jakis taki bez pasow,czy co? :baffled: :-p :zawstydzona/y:

Kurcze a ja nie potrafię się zdecydowac na spacerówkę:baffled: juz sama nie wiem,która mi się podoba:baffled: poradźcie coś,plissssss....

reklama
A ja dzis kupilam Mojej Zuzance taki oto basenik. :-D

basen4ii7.jpg

Do góry