reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Renee- a jaką spacerówka kupiła Ali teściowa :confused: :confused: :confused: Cieszę się, ze podoba ci się ta spacerówka co kupiłam Kamilkowi :-) ;-)
Baska firmy Pikolo, ale nigdzie na allegro jej nie widziałam, więc nie jestem w stanie wkleić linka:no: mogę tylko takie zdjęcie wkleic, ale chyba nie za wiele na nim widać sam wózek:no: :-p

reklama
ja tez zastanawiam sie jaka spacerowke wybrac i nie moge sie zdecydowac:no: pomozcie mi dziewczyny jakie waszym zdaniem sa najlepsze i zeby byla lekka bo nie chce juz ciezkiej dzwigac:no:

Uleeczko,ja mam Deltim Frog i jestem z niej bardzo zadowolona. :-D :tak: Kolor bordowo-czarny. ;-) Sklada sie jak parasolka,jest bardzo leciutka i ma kilka poziomow wysokosci siedziska. ;-) Od lezacego do siedzacego. :-)

A ja dzis kupilam Zuzi takie o sandalki. :tak: :-D

sandalkikl6.jpg

Marrtruda!!!!! cudniaste te psiaczki;-) ;-) :-) ;-) :tak:
Ja to chętnie wszystkie bym wzięła,ale kot to by się chyba wściekł:-D :szok: :laugh2:

Marrtruda!!! Przepiękne pieski!!!!

A ja kupiłam dziś mojej córeczce rajstopki do jej sukieneczek i jestem w szoku bo kosztowały więcej niż takie cieńkie dla mnie.....

reklama
To są nowofundlandy, ogromne psiska.
Już dawno chciałam takiego mieć, teraz ziszczam swoje marzenia :-)
Stwierdziłam, że skoro i tak siedzę z dzieciakiem, to drugi "dzieciak" nie powinien być dużo większym problemem :-)

Do góry