reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Renne - cieszę sie, ze to krzesełko ci się podoba. Powiem ci, ze przyszło mi już i jest superrrrrrrrrrrrrr nie wiedziałam, że tak będę się cieszyła. Kamilek uwielbia w nim siedzieć. Wkleję potem zdjęcia jak zrobię. Zawsze te krzesełko co masz mozesz sprzedać a kupić nowe ;-) :-) Naprawdę jest warte ceny i długo mu posłuży :-D

Royanna - ja tez mam fotelik samochodowy Ramatti kupilam go na allegro bo był tanszy i dostaliśmy fajne gratisy. Jestem z niego zadowolona a też oglądałam Coneco i ten wydawał mi sie lepszy. Kamilek już w nim jeżdzi ;-)

Co do kojca to ja nie kupuję bo maly bawi sie na podlodze tzn. na macie edukacyjnej i dzięki temu, ze tam dużo przebywa nauczył sie już raczkować także teraz muszę go pilnować.

Nadziu - fajną kupiłaś spacerówkę oglądałam ją na allegro ale cena jest :szok: Ja chcę kupić małemu tez jakąś z chicco albo coneco solar ale dopiero jak sprzedam wózek ten co mam. Chciałabym go sprzedać jeszcze przed majowym weekendem bo wyjezdzamy i przydałby sie taki lekki.

reklama
Baśka wózeczek świetny i cena też przystępna:tak: :-) Ja coraz mniej jestem zadowolona z tej naszej spacerówki:no: :-(, gdybym sama kupowała mogłabym miec pretensje tylko do siebie, ale kupowała ją teściowa:baffled: wiec........:unibrow: Gdybym mogła kupić teraz nową to kupiłabym całkiem inną, np taką jak Ty Baśka:tak: ;-) :-D

Renee- a jaką spacerówka kupiła Ali teściowa :confused: :confused: :confused: Cieszę się, ze podoba ci się ta spacerówka co kupiłam Kamilkowi :-) ;-)

Baska mnie rówwnież bardzo podoba się ta spacerówka. Kiedy staliśmy przed wyborem spacerówki braliśmy ją pod uwagę. Kupiliśmy jednak Coneco, ale ta też strasznie mi się podobała. Jest bardzo lekka i poręczna. Życzę miłego użytkowania.

Edi - ja tą spacerówkę kupilam w hurtowni więc ją mam i już ją używam. Jestem z niej zadowolona. Oparcie ma regulowane więc bez problemu Kamilek w niej śpi też w czasi spaceru. Fajnie się ją prowadzi i super się składa :-) ;-) :tak: :-D

Mammamisia - a ty masz Coneco Solar????:confused: :confused: :confused:

Mammamisia czy jestes zadowolona z tej spacerówki i czy mały ma dużo miejsca, bo jak posadziłam do niej Oliwie to było ok, ale pomyślałam o zimie i kombinezonie i jakoś ciasno się zrobiło:-):-D, my zastanawiamy się cały czas na CONECO ASTRAL lub SOLAR no i BABY DESIGN WALKER:nerd::dry::dry:

reklama
Lucy jak na razie jestem bardzo zadowolona. Składa się jak parasolka chociaż chyba jest trochę cięższa od baby desaign. Mój Dominik jest drobinka ale ma siedzisko wyłożone dość grubym kocem i jest jeszcze luz. Rozkłada się na płasko a to jest duży plus bo on na spacerach głównie śpi i przez to nie leży jak "połamany". Myślę i mam nadzieję, żę jest mu w niej wygodnie.

Do góry