reklama
Agutko ten basenik ktory kupilas Zuzi jest swietny, ja go juz dawno ogladalam bo zastanawiam sie nad prezentem dla Oliwci na Dzien Dziecka. W koncu to juz niedlugo.
A dzisiaj znalazlam taki basenik i bardzo mi sie podoba Musze sie nad tym jeszcze zastanowic
BASEN/PLAC DLA MALUCHA MUCHOMOREK FIRMY INTEX (191635852) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba sie Wam?
A dzisiaj znalazlam taki basenik i bardzo mi sie podoba Musze sie nad tym jeszcze zastanowic
BASEN/PLAC DLA MALUCHA MUCHOMOREK FIRMY INTEX (191635852) - Aukcje internetowe Allegro
Podoba sie Wam?
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
My też planujemy na lato kupić Przemciowi basenik,ale taki większy coby Mamusia się tam też wmieściła
a póki co jutro wybieramy się kupić jeździk,upatrzyłam już jeden za 70 zł
a póki co jutro wybieramy się kupić jeździk,upatrzyłam już jeden za 70 zł
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ciesze sie Kochane,ze i Wam podoba sie Zuzankowy basenik. Jest super! Gwiazdki maja w sobie dzwoneczki,a te "paliki" po bokach,na ktore naklada sie kolka,piszcza. ;-) No i dno jest mieciutkie,wiec Dziecko spokojnie moze w nim robic "opsa opsa". A kupilam go za yyyyy 20zl w Carrefourze,jakby kogos to interere. ;-)
Luczynko,ten,co wypatrzylas,tez jest fajniutki. :-)
Luczynko,ten,co wypatrzylas,tez jest fajniutki. :-)
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
NikaMD,Moja Zuzia ma chodzik firmy Alexis. ;-) Dostala go od mojej chrzestnej. :-)
dzustta
Mama sierpniowa'06
Basenik jest boski.
Ja też sie zastanawiałam właśnie nad tym wóziem Baby Desing ale skończyło sie na tym Zobacz załącznik 37901 Ale gdybym tego nie kupiła napewno bym zdecydowała sie na Baby Desing
Ja też sie zastanawiałam właśnie nad tym wóziem Baby Desing ale skończyło sie na tym Zobacz załącznik 37901 Ale gdybym tego nie kupiła napewno bym zdecydowała sie na Baby Desing
AgutkoZG dziękuję Ci za odpowiedź, jeszcze się rozglądam, a na razie kupiłam Michałkowi rowerek
ROWERKI ARTI WIEWIÓRKA-WYS.0 ZŁ.i Pobranie 0zł (189891551) - Aukcje internetowe Allegro
Taki sam ma mojego męża siostry córcia, Michaś troszke na nim pojeździł i bardzo mu się podobało. Ważne jest też to że można przesunąć siedzenie bliżej kierownicy, gdy już mały użytkownik będzie chiał sam pedałować
ROWERKI ARTI WIEWIÓRKA-WYS.0 ZŁ.i Pobranie 0zł (189891551) - Aukcje internetowe Allegro
Taki sam ma mojego męża siostry córcia, Michaś troszke na nim pojeździł i bardzo mu się podobało. Ważne jest też to że można przesunąć siedzenie bliżej kierownicy, gdy już mały użytkownik będzie chiał sam pedałować
reklama
NikaMD,Moja Zuzia ma chodzik firmy Alexis. ;-) Dostala go od mojej chrzestnej. :-)
Zuzia ma biedronkę czy kraba? I jeszcze jedno pytanko, czy ten chodzik ma tzw stoper, który pozwala na utrzymanie dziecka w jednym miejscu, bo jest coś o stoperze napisane ale nie jestem pewna czy to o to chodzi. I ostatnie pytanie , nie orientujesz się przypadkiem czy kółka są wyjmowane (chciałabym je wymienić na gumowane)? Dzięki wielkie za info .
Podziel się: