reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

ULECZKA - ŚWIETNA SPACERÓWKA:tak:
JA TEŻ NARAZIE NIE MOGĘ SIĘ ZDECYDOWAĆ NA SPACERÓWKĘ, BO TYLE TEGO :szok: ALE CHYBA JEDNAK CHICCO TYLKO JESZCZE NIE WIEM JAKI MODEL:baffled:

reklama
swietny basenik wlasnie ogldalam obydwa baseniki na allegro ale jednak bardziej wpadl mi w oko ten co kupila agutka:tak: chyba tez kupie taki wikusi:tak:

My też planujemy na lato kupić Przemciowi basenik,ale taki większy coby Mamusia się tam też wmieściła:-D :tak:
a póki co jutro wybieramy się kupić jeździk,upatrzyłam już jeden za 70 zł

Ciesze sie Kochane,ze i Wam podoba sie Zuzankowy basenik. :-D Jest super! :tak: Gwiazdki maja w sobie dzwoneczki,a te "paliki" po bokach,na ktore naklada sie kolka,piszcza. ;-) No i dno jest mieciutkie,wiec Dziecko spokojnie moze w nim robic "opsa opsa". :-D A kupilam go za yyyyy 20zl w Carrefourze,jakby kogos to interere. ;-) :-p

Luczynko,ten,co wypatrzylas,tez jest fajniutki. :-)

Witam!
Mam pytanie, czytałam, że niektóre z Waszych maluszków używają chodzików. Ja też noszę się z zamiarem kupna chodzika. Jakich uzywacie, jakie polecacie?
Pozdrawiam

reklama
NikaMD,Moja Zuzia ma chodzik firmy Alexis. ;-) Dostala go od mojej chrzestnej. :tak: :-)

Zuzia ma biedronkę czy kraba? I jeszcze jedno pytanko, czy ten chodzik ma tzw stoper, który pozwala na utrzymanie dziecka w jednym miejscu, bo jest coś o stoperze napisane ale nie jestem pewna czy to o to chodzi. I ostatnie pytanie :), nie orientujesz się przypadkiem czy kółka są wyjmowane (chciałabym je wymienić na gumowane)? Dzięki wielkie za info :).

Do góry