reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Basenik jest boski.
Ja też sie zastanawiałam właśnie nad tym wóziem Baby Desing ale skończyło sie na tym Zobacz załącznik 37901 Ale gdybym tego nie kupiła napewno bym zdecydowała sie na Baby Desing
Dzustta, kurcze nie pokazuj mi już tego wózka bo przecież zaraz swój przez okno wyrzucę:wściekła/y: :wściekła/y: :unibrow: :unibrow:;-) :-D Matko jak on mi się podoba:rolleyes2: :rolleyes: :happy2: :biggrin2: , jest zaj******!:tak: :cool2: Mogłabym się na niego gapić i gapić:eek: :-p :-D :cool2:
Nika-rowerek fajowy:tak: :cool2:

reklama
Dziewczyny mały apel odnośnie chodzików! Nie wkładajcie w te paskudztwa Waszych pociech - powodują nadmierne obciążenie stawów i zły rozwój całego układu ruchowego na skutek złych nawyków nabranych w trakcie wojaży chodzikowych (nawet jesli dzieciom się podoba to nie znaczy, ze wszystko co cieszy jest dobre).

Oczywiście każdy robi co uważa, może się ktos ze mną nie zgadzać - piszcie co myślicie.

Sama bym chętnie wsadziła małą i miała trochę spokoju , ale pediatra w szkole rodzenia nas bardzo uczulał, zeby nie kupować , a jak dostaniemy to przez okno wyrzucić :-D a tak powaznie facet jest szanowanym uznanym młodym lekarzem ;-)

Acha - i podobno jeśli za wcześnie dzidzia zacznie przygody w chodziku to może pominąć etap raczkowania czy za szybko pionizować nie przygotowane jeszcze ciałko. Oczywiście reguły nie ma :-p

Ja tez slyszalam ze nie powinno sie wkladac dziecka do chodzika ze to powoduje skrzywienie kregoslupa ale tyle osob mialo swoje dzieci w chodzikach i sa zdrowe zadnych krzywych kregoslupow moja niunia niechce raczkowac woli zasowac w chodziku i tak szybciej nauczy sie chodzic:tak: ja uwazam ze chodzik to dobra rzecz:tak: ;-)

Chcialam tez sie pochwalic kupilam dzis wozek baby design szaro pistacjowy i bardzo mi sie podoba jestem zadowolona ze wybralam wlasnie ten wozek:tak:

NikaMD,rowerek super! Tez marze o czyms takim dla Mojej Zuzanki. :tak: :-D
Jesli chodzi o chodzik ;-) to Zuzia ma Malpke. :-D Na allegro takiej nie znalazlam,mam zdjatka Zuzi w nim. ;-) Jesli bedziesz chciala dokladniejsze,to daj znac,a popstrykam jakies fotki. ;-)
Stoper ma. :-) A czy kolka sa wymieniane,to nie mam pojecia. :baffled: Ale moge jutro sprawdzic. ;-)
Tu masz zdjatka - malpke mozna postawic pionowo,wiec Dzieciatko moze miec towarzysza zabaw. :-D A guziczki za kazdym razem wygrywaja inna melodyjke. :-)

chodzik1gi6.jpg

chodzik2bl5.jpg

Dzustta,ahhhhh jeju jeju!!! Coz za wozek!!! Z Kubusiem Puchatkiem o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :zawstydzona/y:

reklama
Luczynko ten basen-grzybowo-muchomorowy jest super:tak:, od razu łepolek zasłoni od słońca:happy: fajowy!
ale ta przesyłka na allegro to mnie zawsze tak wkurza:wściekła/y:! od razu mi się odechciewa zakupów! może dobrze bo miałabym jeszcze większy debet niż mam teraz!:-D :wściekła/y: :-D

Do góry